Як купити шапку, снуд та рукавички за півгодини!

Nov 16, 2015 07:21



Холод, вітер та морози не дуже гарно діють на мої руки. І ніякі креми, їх кількість та частота вживання не виправляє цю ситуацію, нажаль. Мій варіант - рукавички.
Останні роки три я носила чорні рукавиці які отримала від Миколайчика-мами під подушку. Але після такої довготривалої експлуатації вони втратили вигляд, а на вказівних пальцях навіть почали рватись. Ще залишилось кілька пар декретних рукавиць, що були куплені на першій-ліпшій розкладці у підземному переході. Оскільки вони і для прогулянок у парк з коляскою не дуже підходили, то зараз вони тим паче мені не личать. Отже, треба купувати нові та підходящі по стилю.
З такими думками я проходила весь вересень, але далі думок діло не пішло. Мені нічого не потрапляло в око, а куди йти спеціально - я не знала. Буквально тижні два тому була я в Skymall і побачила магазин Luckylook. Точно! Це ж те, що треба.



Влітку я кілька разів заходила до крамнички і міряла капелюшки, але так нічого й не вибрала. Цього разу я була налаштована більш рішуче, та й за вікном вже не літо, отже треба рятувати руки. Вибір рукавичок дуже великий: короткі, довгі, без пальців, плетені чи з тонкого сукна, чорні, сірі, коричневі, світлі, з візерунком та однотонні.



Після того, як я визначилась з кольором та фасоном рукавиць, я не могла пройти повз снуди. Я хотіла всі і зразу. Такі ж вони м’якенькі, теплі, різнокольорові і приємні на дотик. Покупку шапки та теплого шарфа я вирішила відкласти на наступний візит до магазину, оскільки це не входило в мої плани та й очі розбігались від різноманіття вибору.
До речі, в цьому магазині доволі приємні консультанти, які розкажуть про діючі акції, бестселери продажу, вдалі моделі, склад та фасони продукції. Але якщо ви не можете визначитись, що саме підійде до вашого гардеробу, звертайтесь до нас, ми допоможемо з шопінгом та вдалими покупками;-)



На касі вас буде чекати ще одна приємна дрібничка. Кожен бажаючий може витягнути для себе передбачення. Мені моє сподобалось.



А які теплі аксесуари у вашій капсулі?

shopping, стиль, fashion, осенняя капсула, шоппинг, гардероб, мода, осень, базовый гардероб, понадстилем, демисезонный гардероб, ponadstylem, капсула, осенний гардероб, покупки, look

Previous post Next post
Up