Карти оптом

Jun 30, 2012 22:10

В зв'язку з реорганізацією "картотеки", вирішив скинути частину карт, які треба видаляти, але які все таки заслуговують на те, щоб їх побачили. Теми карт різні, об'єднує їх те, що вони або недороблені, або не заслуговують на окремий пост, або просто неякісні. Такий собі секонд-хенд. Ось викладу і з чистою совістю видалю)

1.Частка неграмотних серед осіб віком старше 70 років, за переписом 2001 р. (По деяких областях результати перепису сумнівні. Так нереально низьким рівнем (нижче ніж у Києві, наприклад) відзначається Чернігівська область. Підозріло низький рівень на фоні сусідів і у Львівській. Зате найвищий рівень у Рівненській, доволі очікувано)


2.Густота населення районів (без міст обласного підпорядкування)



3.Зміна кількості зареєстрованих злочинів за 2008-2010 рр. (Тут ніякої закономірності не проглядається, тому і якось забув про неї)


4.Місце народження білоруських міністрів і ще деяких високопосадовців (Виявилось, що ніякої шкловської домінації немає. Карта трохи неповна, але загальне уявлення дає)


5.Природний рух сільського населення і межі губерній РІ. (Якщо сильно придивитись, то можна й побачити якусь кореляцію, як на мене)


6.Частка територій в межах сучасної України у світовому населенні (Не пом'ятаю, постив цей графік вже, чи ні)


7.Частка росіян у районах і містах Дніпропетровської області (Просто десь завалялось)


8.Зміна коефіцієнту народжуваності за 2003-2009 рр. (Може таку вже кидав, не пам'ятаю)



creative1, raion maps, ukraine

Previous post Next post
Up