тунель, кажете, кохання? а от вам, самураям!

Oct 11, 2013 15:01

Отже, про клеванський "тунель кохання" знають навіть японські путівники, вважаючи що це один з краєвидів, які варто побачити перед смертю. Чи лише мені здається, що найукраїнськіше, що може зробити місцева влада в такій нестандартній ситуації - спиляти нахрін той тунель! Навіть уявляю як виглядатиме новина.

"Знаменитого "тунелю кохання" на Рівненщині більше не існує. На початку тижня здивовані туристи побачили на його місці лише робітників, які обрізали всі дерева вздовж вузькоколійної залізниці.

[робітник]: Шо ви мене питаєте, ви в начальства питайте! Нам сказали шоб об'єкт до середи закінчити - ми й виполняєм!

В офісі "Рівнеоблзеленвпорядкування" не розуміють ажіотажу щодо "тунелю кохання".

[директор підприємства]: Ну я вам пояснюю, дорогенькі, ну не було ж ніякого "тунелю кохання"! Ось подивіться, є обласний каталог пам'яток, так, дивимось... Клевань: замок є, костьол тоже є, кстаті, вони потребують коштів - чого ви, журналісти про це не пишете? Інвесторів там яких би знайшли...

На запитання журналістів щодо вирубки дерев вздовж вузькоколійки директор відповідає вже з помітним роздратуванням.

[директор підприємства]: Проводилася планова вирубка насаджень вздовж технічних колій. Понімаєте? Пла-но-ва. Ми і так запустили роботу в тому напрямку, нам вже з адміністрації звонили, шо про ваш безпорядок даже в Японії вже знають! Ми ж в Європу йдем, правда? А в Європі має буть порядок! Ізвініть, мені на нараду треба.

На прощання директор висловив сподівання, що туристична привабливість області внаслідок планових робіт "Рівнеоблзеленвпорядкування" не постраждала і вже в наступному кварталі кількість туристів на Рівненщені зросте щонайменше вдвічі"."


сраказм, japan, Волинь, bl-ustrij

Previous post Next post
Up