Рух "Відсіч" продовжує нас радувати і "радувати"

Sep 12, 2012 20:48

черговий креатив:



Радувати без лапок: нарешті графічне вирішення листівки дійшло до рівня "більш-менш"! Побудова листівки тепер виглядає логічно, текст нормального розміру, легко і швидко читається. Це очевидний плюс у порівнянні з штучно зшитою Україною.

Перейдімо до "радування".Перше, що мені кинулось в очі: на початку листівки (виділення моє)

"Чому не можна голосувати за Партію регіонів"

наприкінці листівки

"Нам треба 10 разів подумати, перш ніж голосувати за Партію регіонів"

Кому "нам"? Руху "Відсіч", який підписався під листівкою?.. Як можна на початку листівки казати, що голосувати не можна, а наприкінці закликати подумати перш ніж таки проголосувати? Знов таки - враження що листівку не вичитали перед друком, а зробили нашвидкоруч.

Ну і останній абзац - таке враження, що автори листівки сприймають читачів за людей з рівнем розвитку першокласника. Залишилось додати щось типу "Безвідповідальна влада - це погано. Добре - це влада яка виконує обіцянки. Бо хороші люди тримають своє слово, а погані люди - обманюють інших!"

Тепер про факти - зокрема щодо тривалості життя та смертності. З тексту випливає, що це ПР довела Україну до таких рівнів, але ж... Кожен може скористатися таким нехитрим інструментом як ґуґль і побачити, що та ж сама картина була і за попередньої влади:

2006 - http://ua.for-ua.com/ukraine/2006/10/12/150805.html
початок 2010 - http://gazeta.ua/post/337625

Навіщо давати прихильникам ПР привід казати, що їх звинувачують у здобутках "папередникіф"? що, нема більше про що згадати - про маєтки (від Межигір'я починаючи), про скандали з "мажорами"-регіоналами і таке інше? нє, треба вчергове мусолити тему демографії, котра в нас в сраці з 1990 року як мінімум.

До речі - http://life.pravda.com.ua/society/2012/02/23/96679/

Загальний висновок з листівки: "Відсіч" розвивається - це приємно, але от звання "тяп-ляп руху" ще, на жаль, не позбулася...

krytyka, політ

Previous post Next post
Up