Leave a comment

olexiy_k August 10 2012, 14:40:23 UTC
Геть від Москви краще перефразувати на "давайте подивимось які сусіди є ще у нас - Варшава, Будапешт, Анкара ...".
Правильні речі пишеш. Кругом нас русский мір, хоча в принципі мені в ньому комфортно, але я не відмовився б від новин з Польщі.
Мені навіть дуже цікаво, що там відбувається, але я тільки у контексті України і Росії живу, хоча в Росії ніколи не бував.
Я добре знаю хто таких Путін на Навальний і про останні скандали з РПЦ, які партії потрапили у парламент, їхніх співаків, хоча останнім часом менше. Хоч тут наші бізнесмени зрозуміли, що краще заробляти на Попаті і Насті і не пускати на ринок російських артистів. Тому з нових я нікого не знаю, тільки старих вони пускають, що були популярними у 90-х і то.

Те саме має бути з фільмами, наприклад. Нових російських фільмів багато, як не подивишся в кінотеатр, то там постійно якийсь фільм у показі. В основному комедії, які я ні за що б не дивився. Коли наш бізнес займеться фільмами, російський продукт витісниться. Я так сподіваюся.

Сподіваюся, що поступово рускій мір може бути витіснений з економічних причин, а не з політичних. Політично все робиться дуже довго. А якщо точніше, ніяк, вічно. Бо вигідно розкачувати, то в одну сторону, то в іншу, залишаючить у певному фарватері.

Reply


Leave a comment

Up