The If You Care Walk (it's plain white)

Oct 10, 2010 19:53

Originally posted by ygleaf at The If You Care Walk (it's plain white)
Всім абсолютно пох, хто і де жирує, скільки буде жирувати чи не буде. Всім взагалі абсолютно все пох. Больовий поріг українського населення, після вбивстсв у відділках, чорноморських флотів і взагалі мерів-наркоманів та президентів-гопників, зараз знаходиться десь в нескінченності. Його досягнути можна тільки, не знаю, атакою міжзоряних хробаків-людоїдів. Продовження повноважень парламенту це так, дрібна прикрість, яка не знаю чи й на всякій кухні буде обговорюватися.
dali_bude

нічого не буде. взагалі.
polar_bird

у четвер 14/X-'10
із початком о 19.00
та завершенням орієнтовно о 21.00

із місцем початку: Контрактова площа, Київ; місцем зустрічі - біля Церкви Богородиці Пирогощої (якщо хтось плутається, орієнтир - дабл кофі)
та місцем завершення: залізничний вокзал (Київ :))

відбудеться що: невеличка прогулянка (потенційно спільна) людей, які вдягнуть білі футболки (або майки) поверх курток, пальт і піджаків.



Біла футболка або майка є у кожного.

Наприклад, моя біла футболка означає для мене чистий аркуш. Я хочу розпочати цю країну з чистого аркуша.

Як зауважив колись той же таки dali_bude, "відсутність комфорту це дуже велика особиста втрата, коли ти живеш і щодня харишся довколишньою дійсністю."

Так, мене харить податковий кодекс. Мене харять схєми і відкати. Мене харить бєспрєдєл мєнтів. Мене харить те, що зараз коїться в судах на всіх рівнях. Мене пригнічують оборудки з землею і забудови парків. Мене напрягають зникнення журналістів. Мене дістають маніпуляції зі статусом російської мови у виконанні малоосвічених рагулів, які нормально не знають жодної мови.

Мене харить те, що у моєму дворі нема контейнерів для сортування сміття, з усвідомленням безальтернативності їх появи в найближчі 10 років у моєму дворі і в усіх дворах цієї країни БЕЗ розпиляння кимось доброї частини сплачених мною податків.

Мене дуже сильно не пре геть недалека перспектива, в якій мене можуть запросто позбавити того, що я ціную.

Але найголовніше, мабуть - мене харять жлобство жлобів і рагулізм рагулів, які насмілюються мною (і вами) керувати.

Орієнтовний маршрут [ну принаймні, моєї] прогулянки у четвер 14 жовтня: Контрактова - Поштова - Європейська - Майдан - Бесарабка - Льва Толстого - Саксаганського - площадь побєди - вокзал.

Що будемо робити: просто іти, балакати про щось, або мовчати_думати_про_своє. Як звичайна прогулянка. Опціонально вхопимо десь чаю по дорозі (або візьмемо термос).

Я не проти привертати увагу перехожих, які будуть, і знову цитуючи dali_bude, "ржати з болєзних". Я тільки за.

У випадку запитання від перехожих, що це означає, я буду відповідати, наприклад, що я проти рагулізму рагулів, а також чучуть проти податкового кодексу, продажних судів і забудови пейзажної алеї.

Спеціально для правоохоронних (після цього слова я посміхаюсь) органів зауважую: я тут не організовую марш нєсогласних, урочисту ходу або інше зібрання. Я собі іду на прогулянку і вдягаю білу футболку поверх куртки. Тому можете розслабитись.

Друзі, якщо раптом так сталося, що вас теж харить згадане вище гівно в цій країні; і якщо у когось також виникне бажання вдягти білу футболку і піти на прогулянку - приєднуйтесь. А можете не приєднуватись саме о 19.00 і саме на контрактовій площі - але якщо бажання є, прогуляємось окремо, і нічого страшного навіть якщо ми зараз не познайомимось. Ми будемо ближчі одне до одного вже самим цим рішенням.

важливо пам"ятати в цей четвер і на майбутнє, що при будь-якій появі поруч і прєд'явах зі сторони органів, які називають себе правохоронними, я, наприклад, відповідаю, що я гуляю в білій футболці. а ви, наприклад, відповідаєте, що ви гуляєте в білій футболці. а ми, наприклад, відповідаємо.. стоп, а хто такі для них ми?

Врешті, де б ви не були - ви можете вдягти білу футболку. Це ж просто.

Якщо ви будете увечері 14 жовтня на якихось інших заходах - вдягніть білу футболку або білу майку. Будь ласка!

Ми можемо прогулюватися разом, а можемо (і так будемо робити в інші дні) ходити на роботу, до університету, до маркету, на тренування - окремо, але в білих футболках.

Починаючи від найближчого четверга я буду кожного разу, виходячи з дому, вдягати білу футболку/майку поверх куртки чи пальта. До якого часу - я не знаю, справді. Yes, I'm that pissed off, and I want change.

Наша сила в тому, що ми маємо бути в різних місцях, і саме тоді ми будемо РАЗОМ.

Моя біла футболка означатиме чистий аркуш. Я хочу розпочати проект Україна з чистого аркуша. Ваша біла футболка може для вас означати і щось інше, але мене цікавить більше те, що у нас спільне.

Я геть не найкращий фахівець із масових комунікацій, я досить втомлююся - зокрема, і від щоденної стрічки новин - і у мене, на жаль, нема багато часу, вміння та/або грошей на самостійне доведення цього месаджу до мільйона потенційно зацікавлених. Але я вірю у своїх друзів, тому напевно можу попросити вас поширити цю інформацію своїми мережами.

Будь ласка, якщо ви вважаєте себе причетним до України і якщо вам не пох - де б ви не були - вдягніть 14 жовтня білу футболку. Вона ж у вас все одно є в шафі. Я вас просто по-людськи прошу. Справді, дуже прошу.

Поміж тим - четвер 14/X-'10, 19.00, Контрактова площа.

Я роблю це, бо я маю гідність.

Бо післязавтра буде пізно.

Я буду в білій футболці.

upd фейсбуковий івент http://www.facebook.com/event.php?eid=147346048641249

немоє, дія

Previous post Next post
Up