мінет

Sep 15, 2010 10:30

про кунілінґус ми вже розмовляли. поговорімо про мінет.



для затравки.

Оральний секс зміцнює подружні стосунки краще від печатки в паспорті. Якщо в самий розпал орально-ґенітального контакту ваша партнерка намагається вам пояснити, що її невгамовної нудить, це зовсім не означає, що вона негативно ставитися до орального сексу.
У таких випадках слід згадати, що блювота - природна реакція організму на проникнення чужорідного предмету в гортань. Відмовлятися ж від орально-генітальних задоволень, навіть у разі активізації блювотного рефлексу, сексологи не рекомендують. Справа в тому, що любовні пари, що практикують в своєму інтимному житті оральні контакти, не тільки менше сваряться і більше часу проводять разом, але і, як стверджують фахівці, на перевірку виявляються в сім разів стійкіше в порівнянні з тими, що виключають з раціону своєї сексуальної практики оральний секс.
Говорячи про психологічну ролі мінета в житті любовної пари, сексологи також підкреслюють, що чоловіки (або постійні партнери), що практикують зі своєю дружиною (постійної партнеркою) оральні ласки, не мають фактично жодних проблем зі сном (щира правда!) Вони швидше засинають , нічні кошмари їх не мучать, а тривалість сну стає оптимальною. Більш того, за запевненням вчених, в парах, що практикують оральний секс, дружини сняться чоловікам набагато частіше, ніж інші жінки, а в тих, де його немає, в сновидіннях чоловіка більше "жінок зі сторони".

тут відповідають Ж:

Poll мінет

тут відповідають Ч:

Poll мінет

міжстатеве, опитування

Previous post Next post
Up