Просто скопіюю з ФБ

Mar 24, 2014 12:13

Поки свіжі враження ділюся.
Сьогодні і вчора я їздила до кримських біженців.Молода сімя з двома маленькими дітками 1,5 рочки дівчинка та 3 рочки хлопчик. Вони з Феодосії.Залишили там все, і приїхали ще до референдуму, як було вікно, що їм сказали що зараз не шмонають машини і можна їхати.Все що могли запхали в стареньких фольцфаген, якому років 25 і приїхали в Київ.Їх прийняли до себе знайомі їх батьків на дачу в Підгірці.віддали їм другий поверх, деревянний.Опалення там електричне конвектори здається, вода скавжина(хоч це добре), душ туалет як в селі на дворі......Володя(так звати хлопця), його влаштували в Київ на роботу, ставка 1500 грн.....Спеціалізація інет реклама і все що з цим звязано, але зараз продаж практично нема тому просто ставка 1500 грн.....
Оля мама з дітьми, виплати на дітей отримати неможе, все заблоковане.Пробували зробити нову карточку щоб гроші перекинути-неможливо, карточка блокується.....Тому починають переоформляти дитячі гроші на інший рахунок, але це час.... З ними приїхав їх тато, другий тато залишився у Феодосії будинки охороняти. Мами їх померли.

Дівчинка в них народилася шестимісячна(хто в курсі розуміє через що вони пройшли), потім робили операцію в Києві дитині, бо почали в дівчинки рости гемангіоми(слава Богу доброякісне).Недивлячись на це все сімя дуже позитивна, вони мені дуже сподобалися.Я їм трішки організувала допомогу з одягом для дітей(мамочки з нашого класу низький вам уклін за це). Маю бажання їм ще якось допомогти.Тому якщо хто має бажання і можливість їм допомогти, буду вдячна дуже:)

P.S. Сьогодні ще раз розмовляла з Олею.Вони просять ще тільки ліжечко-манеж для меншої доці.Вона дома спала в такому.В деревяному не мож спати, часто крутиться і вдаряється в бильця.Якщо у когось стоїть без діла, можна це ліжечко манеж у вас попросити для них?
І ще мене запитують чим конкретно можна ще їм допомогти. Речами їх необхідними вже всім забезпечили.Тому я від себе додам, якщо хтось бажає допомогти, то гроші в даному випадку буде найкраща допомога.Пишіть мені в лічку, якщо є бажання.

допомога

Previous post Next post
Up