Петриківський календар 2017

Nov 23, 2016 18:18

Друзі! Представляємо петриківський календар на 2017 рік, який можна самостійно завантажити та роздрукувати, а також придбати вже надрукований примірник.


Цього року календар має особливу місію - частина коштів з продажу календаря будуть направлені на розвиток петриківського розпису, а саме проведення безкоштовних майстер-класів, лекцій, організацію зустрічей з майстрами, проведення конкурсу серед аматорів петриківки з подальшою виставкою робіт, а також розвиток онлайн проектів.

Календар оформлено працями відомих майстрів розпису Галини Назаренко та Олександра Опарія. Галина Назаренко - провідна майстриня петриківського розпису, має в своєму доробку тисячі творів та сотні виставок, добре відома в Україні та світі. Олександр Опарій художник зі Львова, майстер неймовірно гарних розписів петриківки на порцеляні та автор пурпурової квітки, яка є можливим символом Євробачення 2017. Дизайн календаря - Ігор Лісний - популяризатор петриківки та засновник сайту petrykivka.dp.ua.

Петриківка це унікальне самобутнє мистецтво аналогів якому немає в світі як по формі так і по техніці виконання. Адже тільки в петриківці майстри тикають калинку пальцем та роблять пензлик з котячої шерсті. Петриківка це позитивне та яскраве народне мистецтво яке характеризує нас усіх щирими та відкритими людьми.

Безкоштовна версія календаря складається безпосередньо з календаря на чотири листи, який можна друкувати у форматі А3, А4 та А5, а також є приємні бонуси у вигляді заставок на робочий стіл, телефон та фейсбук.

Вартість друкованого примірника - 250 ГРН (формат А3, цупкий папір), замовити можна через онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/forms/QQhwKDjrISdgbqOC2, написавши на пошту petrykivkapaint@gmail.com чи в повідомлення сторінці в ФБ. Оплата на картку ПриватБанку. Доставка Новою поштою по Україні. Можливий самовивіз з Києва, Львова та Петриківки з 28 листопада. Доставка замовлень зроблених через форму уже з 25 листопада!

Ось так виглядають заставки для телефону:



Шпалери на робочий стіл:



Обкладинки для сторінки у фейсбук:



Так виглядає безкоштовна версія календаря для самостійного друку:



ЗАВАНТАЖИТИ

КАЛЕНДАР: https://goo.gl/9rC75e

Як використовувати? Макет ідеально підходить для друку на форматах А3, А4 та А5, можна друкувати як на звичайному папері так і на професійному (більш цупкому або фотопапері).

ШПАЛЕРИ НА РОБОЧИЙ СТІЛ: https://goo.gl/sCB2hK

ШПАЛЕРИ ДЛЯ ТЕЛЕФОНУ: https://goo.gl/TXbOVl

ОБКЛАДИНКИ ДЛЯ ФЕЙСБУКА: https://goo.gl/WjgIh4

ЗАВАНТАЖИТИ ВСЕ ОДНИМ ФАЙЛОМ: https://goo.gl/NejJ5I

-

ПРИДБАТИ

ЩОБ ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ НА КАЛЕНДАР, ЗАПОВНІТЬ ОНЛАЙН-ФОРМУ: https://goo.gl/forms/QQhwKDjrISdgbqOC2

Або напишіть на petrykivkapaint@gmail.com

У відповідь ви отримаєте номер картки ПриватБанку на яку потрібно здійснити оплату за календар.

Доставка по Україні "Новою поштою"

Перші примірники будуть відправлені вже 25 листопада!

З 28 листопада можливий самовивіз з Києва, Львова та Петриківки за попередньою домовленістю

ХАРАКТЕРИСТИКА КАЛЕНДАРЯ:
- формат А3 (29х42 см)
- папір 300 мг, крейда
- 12 сторінок + обкладинка

Previous post
Up