Зеленський як представник мафії,

Aug 16, 2023 13:20


Тобто мова навіть не про корупцію. Мова, що у нас - mafia state.



Зеленський як представник мафії, який через офшор Грін Фемілі Лімітед отримав 41 млн доларів вкрадених з Приватбанку, керує цією державою від мафії впровадивши мафіозні принципи.

Головний із цих принципів: будь лояльний мафії - отримаєш індульгенцію від закону.

Саме тому не покарані Таран і Резніков за вкрадені десятки мільярдів, Баканов за «невиконання (неналежне виконання) службових обов’язків, що спричинило людські жертви або інші тяжкі наслідки», Татаров, чия справа про розкрадання похована в СБУ, Рябошапка за "реформи в ГПУ", в результаті яких попередня мафія позбавилася санкцій, Єрмак за свого брата, що торгував посадами, "куратор" харківщини Ярославський, який взагалі задавив людину і поїхав по ділам, а потім прислав замість себе якогось лоха, ну і шістки по-менше типу Трухіна, який таки тіхонєчко в лєс ушол, і інших ноунеймів, яких я вже і не пам'ятаю.

Показова нахабна відсутність покарання це - плата за лояльність їм зі сторони Зеленського.

От саме тому автори звіту ЄС по корупції кажуть вже не про окремо хабарництво чи схеми, а про в цілому - mafia state- "захоплену МАФІЄЮ державу".

Ну а нахабні члени "мафіа стейт" на це із прищуром відповідають: та у нас корупція нища за 30 років і самого Лі Куан Ю, гиги!

Звичайна корупція в нас була при Порошенко. Коли були якісь паршиві вівці, яку якщо ловили, то це була подія на всю країну, як з Розенблатом. Зараз ці розенблати - влада.

зрадники, ЗЕЛЕНСКИЙ, зелені пацюки, ЗЛОЧИНИ ЗЕ, Україна

Previous post Next post
Up