Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР..

Mar 15, 2019 14:57







«Ти став президентом на крові хлопців 51 ОМБР. Щоб сховати свої злочини, твої генерали її знищили. Волинь такого не пробачає», - так невідомі звернулись до президента напередодні його візиту на Волинь.

Величезний банер, розміром понад 30 метрів висотою, розвісили на 16-поверхівці в центрі Луцька. Ним, вочевидь, звернулись до Президента України, аби той пам’ятав, якою ціною він прийшов до влади, обіцяючи «АТО за декілька годин» і мир в країні.

51-ша окрема механізована бригада проіснувала до 2014 року. Її історія за той рік, коли Росія напала на Україну - це ціла низка трагічних подій, де полягли волинські герої (Волноваха, Савур-Могила, Ілловайськ). Але ця історія - це ще й приклад героїзму і мужності, хоч і про значну частину подвигів волинян чомусь мовчать.

Кривава історія 2014-го

«Ти став президентом на крові хлопців з 51 ОМБР. Волинь такого не пробачає»: банер-звернення до Порошенка


Величезний банер, розміром в декілька метрів, розвісили на 16-поверхівці в центрі Луцька. Ним, вочевидь, звернулись до Президента України, аби той пам’ятав, якою ціною він прийшов до влади, обіцяючи «АТО за декілька годин» і мир в країні

www.volynnews.com


Facebook post

ВІЙНА, Україна

Previous post Next post
Up