Чомусь я їм не вірю

Mar 17, 2021 16:48


   В мене у фейсбуці з учора багато спілкування з різними людьми з приводу того, що Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру з довиборів у 87-му окрузі на Прикарпатті на користь Руслана Кошулинського.

Тобто, Марусі Звіробій у Верховній Раді не буде.

Ці довибори відбудуться 28-го березня. За опитуваннями мудрий наріт зараз би віддав перемогу Олександру Шевченко з партії Ігоря Валерьовича Коломойського "За майбутнє". Маруся Звіробій за цими рейтингами програє вщент.



Це дуже сумно.

Партія «Європейська Солідарність» пишу з цього приводу на фейсбуці:

Розуміючи, що взаємопоборювання між представниками патріотичних сил може відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради, Маруся Звіробій-Біленька прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського. Цей вчинок - спосіб нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад усе. І це інструкція до виконання, а не просто гасло.

«Європейська Солідарність» завжди закликала до об’єднання і демонструє власним прикладом, що державні інтереси - вище партійних і особистих. Ми провели відповідні перемовини з ВО «Свобода» і дійшли порозуміння, що заради України маємо почати процес об’єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі, зважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.  Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади - є одним з наших спільних завдань.



Ось і я ламаю списи у тирнеті. С кимось досягли порозуміння, когось довелося послати. Не знаю, я їм не вірю. Проведемо ось такий дослід: зайдемо на офіційну сторінку цієї самої ВО «Свобода», яку у ЄС чомусь обізвали патриотичною силою, наберемо у пошуковику «Порошенко» - і вуаля!



Можна мені більше не копирсатися у цьому лайні? Дякую.

Хоча, я може занадто суворо до них ставлюся? Під час президентських виборів 2019-го року Національний Корпус, який теж є частиною ВО «Свобода» скакав біля будинку Порошенка та кидався іграшковими свинками. І ось коли виявилось, що справа проти Свинарчуків цілком висмоктана з різних частин людського тіла, хтось чув від НацКорпусу якісь вибачення чи хоча б визнання своєї помилки? Бо я - ні, не чув.

Був би дуже радий помилитися у цьому питанні. Але я їм не вірю. Дарма Маруся зв'язалася з Кошулинським.

І ще не факт, що він переможе.

мнение, Україна

Previous post Next post
Up