Кравчук розриває стрічку новин

Dec 16, 2020 07:37





Насправді, це, звичайно, одне й те саме інтерв'ю, що його Кравчук дав виданню «Фактьі». Там він плюнув лайном у Порошенко та ЄС, обхаяв Мінські угоди, сказав, що ті українці, які його критикують, то є неправільні українці.

Про пуйла сказав так:

Он же не сумасшедший. Он понимает, что это третья мировая война и счет жертв пойдет на миллионы. Поэтому Россия цепляется за любые возможные и невозможные варианты.

Ось тут я з ним не погоджуюсь категорично. Недомірок, схоже, взагалі втратив будь-який зв'язок з реальним світом, а стосовно жертв цей же самий путін рохкав, що кацапня потрапить до раю, а всі інші здохнуть. Неуважно таваріщь Кравчук дивиться новини з Московії.

А ось те, що звільнений вже Фокін є старим маразматиком - розуміє:

Это принципиальный вопрос. Ведь такой Фокин не один. Ему были предоставлены все полномочия, над ним никто не стоял. Пусть сделал бы нечто. Но он же не видит там войны.

І ще ось таке:

...Россиянам ведь дай палец - откусят руку...

...Мы все должны работать на Украину как на неделимое демократическое суверенное государство...

То ж, пальців свинособакам не даємо та працюємо на Неньку-Україну. А війни Леонід Макарович не хоче і вийде з групи по перемовам, якщо держава буде вести таку гру, щоб ця війна тривала.



Якось не дуже схоже, щоб у Кравчука були вагомі успіхи на перемовах з русськими фашистами. Поступки, відведення, «просто пірістать стрілять», та все таке інше чомусь не діють. Щось не бачу я сенсу від таких заходів, хоча, можливо, це просто моя упередженість до Леоніда Макаровича.

интервью

Previous post Next post
Up