Яке прикре самогубство

Dec 14, 2020 23:30


   Російські видання верещать про те що:



Ось, наприклад, як описують цю історичну подію РІА-Новості

МОСКВА, 14 дек - РИА Новости. Американский кинорежиссер Оливер Стоун привился российской вакциной от коронавируса и не понимает, почему ее игнорируют на Западе. (Ну, мабуть тому, що цю вакцину ігнорує не лише Захід, а також, наприклад, дехто путін)

"Я привился несколько дней (скільки саме?) назад, не знаю пока, насколько российская вакцина эффективна, но я слышал много положительных откликов о ней. Мне еще предстоит сделать второй укол, надо будет снова приехать. Я считаю, что ваша вакцина полезна. Не понимаю, почему на Западе ее игнорируют, пресса просто замалчивает всю информацию", - сказал он в понедельник в эфире Первого канала.

Ранее сообщалось, что Стоун снимает фильм на Белоярской АЭС в Свердловской области.

Цей дядько має три Оскари, але у 14-му році його покусали лапотно-балалаєшні зомбі. Ті самі, що погризли актора та майстра айкідо Стівена Сігала, боксера Роя Джонса, іншого актора Жерара Депард'є - але останній, начебто, одужав. Саме тому Стоун, режисер трилогії про війну у В'єтнамі,  лижеться з кацапським недофюрером та знімає сам чи бере участь у зйомках пропагандистських помиїв. Чого варта хоча б фраза цієї мразоти у шедеврі «Нерозказана історія України»: «Я ничего не знал об Украине, пока не пообщался с Путиным».



Щоправда, Гугл по запиту:  Oliver Stone received a Russian vaccine чомусь мовчить та таємниче посміхається.  Замовчують успіхи расєянської медицини, еге ж. Так що, можливо, ця гнида ще поповзає.

пропаганда/пропагандоны, в мире жЫвотных, ТОП

Previous post Next post
Up