Ну то й що, як воно дурне - моїй мамі ковбаси не їсти?

Oct 27, 2020 11:36


   Собачники люблять розповідати, які в них розумні собаки. І те знає, і те вміє, і все-все розуміє.

Як не прикро мені це писати, але пес в моєї мами - дурний.

Він здоровий та безпородний, на ніч його відпускають з цепу, бо добрі люди можуть обікрасти чи пограбувати, а наша місцева поліція просто приймає заяви - та й все.

Пес вночі теняється по подвір'ю, шукає чогось, винюхує, перегавкується із сусідским собакою чи просто безсоромно спить на ґанку.

Є в нього фішка - нажертися целофанових пакунків, а потім мучитись, нічого не їсти, дивитися очима, повними фізичного страждання і навіть не гавкати. Сміття у маминому селі - це проблема. Раніше його збирала машина, яка їздила вулицями, а мешканці закидали у кузов сміттєві мішки та пакунки, але згодом цю машину вкрав Порошенко відмінили, тому доводиться вивозити самотужки, вивозити далеченько  - і тому вивозити, коли його вже накопичилось багато.

Ця дурна, блохаста потвора вночі копирсається у смітті, знаходить пакунки, що вони йому смачно пахнуть, та жере. Потім мучиться, згодом навалює купу, з якої стерчать яскраві стрічки целофану. Вчора вранці бачу, що він кволий, і тут же знаходжу обгортку від ковбаси. Ну, все зрозуміло. Ондо лежить біля будки, страждає.

Шкода його, але чому ж він такий страшенно дурний?



Але ж, з іншого боку, наш пес не вибирає ті пакунки зі своєго лайна і не жере їх по другому колу. А ось наші виборці до такого розуміння ще не доросли. Лозінський, Штепа, жопоблок, колишні риги - мало було нороту їхнього правління, треба знову.

Скільки ми ще ходитимемо по граблях, в яких рукоятки і так вже побити та розтріскані?

реваншизм, идиотизм

Previous post Next post
Up