И всё-таки - Бровары

Jun 01, 2020 09:04


   В этой истории, когда перевозчики в буквальном смысле слова дерутся за пассажиров, остаётся много неприятных непоняток. Информация поступает - заезжая банда, криминальный авторитет Журавль; местные почему-то не захотевшие взять всё и поделить. С этим-то всё ясно, но мне не даёт покоя то, что на разборки не уехали за город, в заброшки, а устроили ( Read more... )

Leave a comment

grzegorz June 1 2020, 06:18:47 UTC
Чорт, це те, що я хотів написати але не встиг.

Останні 6-7 місяців Аваков набрав стільки повноважень і так блискавично макнув Зе, пару разів, що став незамінним. І це при монобільшості УЗеленського.

І тут отакоє от. Питання - чому? Чи не тому, що Аваков, мабуть, єдина фігура, не підконтрольна Коломойському-Зеленському?

Reply

vk_ua June 1 2020, 06:24:29 UTC
Ось і я не второпаю. Шо такого може знати Аваков про Зеленського? При тому, що у Володимира Олександровича зашквар на зашкварі; майже не щотиждня трапляється якась фігня - і є ще яксь вбивча для нього інфа???.

Reply

grzegorz June 1 2020, 06:55:11 UTC
Я вже исав пару разів, що 1шу і 2гу сходинки в рейтингу найрозумніших та найхитріших громадян України займають Аваков та Коломойський. І вони обидва -- стратеги.

Я вже навіть не знаю, кого поставити на 3тє місце.

ЗИ: Пороха, Горбуліна і б поставив десь на 5 місце та нижче.

Reply

vk_ua June 1 2020, 12:34:19 UTC
Ахмєтов?

Reply

wolf412 June 1 2020, 07:15:33 UTC
Або знає щось, наприклад, про співпрацю Клована зі спецслужбами рашистів (і має беззаперечні докази цього, які може оприлюднити), або просто може розраховувати на більшу кількість бійців, ніж Клован, у випадку державного переворота.

Reply

vk_ua June 1 2020, 07:44:49 UTC
Знаєте, я підозрюю, що для адептів секти Зеленського немає інфи про їхнього куміра, яка змусила б їх хоч на хвилину завагатись та бодай раз у житті подумати. А ось про бійців - цілком можливо.
Гадаєте, Аваков погрожував найвеличнійшому лідеру сучасності? Чи переконав його, що навколо самі вороги, а він, Аваков, врятує, коли що?

Reply

wolf412 June 1 2020, 07:52:53 UTC
1. Як на мою думку, основна маса виборців Клована складалась з двох категорій - до першої відносились відірвані від реального життя симпатики Голобородька з серіалу, голосуни "по-пріколу", "уставшіє ат вайни" на диванах і члени секти "хто завгодно, аби не Порох", до другої - патріотично налаштовані люди, які вважали політику Пороха занадто м'якою + "договорняки", "торгівля на крові" та ін. Подібна інформація могла б заставити саме цю другу частину (особливо військових, серед яких у електораті Клована, як мені здається, переважно саме ті, що відносяться до другої частини) перейти до реальних дій проти зрадника.
2. Думаю, мало місце і те, і те. І погрози, і переконання.

Reply

vk_ua June 1 2020, 10:30:34 UTC
Були й неприховані вороги, які відверто чекали того, що Зеленський просто в день кенгурації рачки поповзе до Москви та здасть Україну.
Патриотично налаштовані - то, часом, не тих маєте на увазі, що ганялись за Порошенком по всій країні, а зараз делікатно не помічають відведення військ, призначення Сивохи та інші заїзди до Оману? Щось я їх спротивів, хоча це, звичайно, моє особисте. Юрій Шухевич закликав націоналістів підтримати Порошенка, але хто такий їм той Шухевич, не знають вони ніякого Шухевича.

Reply

wolf412 June 1 2020, 13:00:06 UTC
1. То, як мені здається, не виборці Бойка, а не Клована, ніяких теплих почуттів до нього в них немає. І інформація про співпрацю його з рашистами, навпаки, поверне їх до нього.
2. Я маю на увазі звичайних військових, яким е подобалась м'якість Пороха (особисто знаю кількох таких). Крім того, не можна не брати до уваги масштаби антіпорошенківської пропаганди і її вплив на багатьох.

Reply

vk_ua June 1 2020, 13:37:11 UTC
Я вибачаюсь, це не заради просто посперечатись, але так вийшло, що в мене самого ну дуже багато знайомих військових. І ті з них, хто підтримує Зеленського - така сама безпросвітно тупорила бідломаса, як і їхні цивільні брати. Немає аргументів, немає доказів, просто перепердюють верхніми сраками штампи з Г+Г. "Хто угодно, только нє Порошєнко" теж присутне. А один тип взагалі мені сказав, що він проти Пороха, бо той "дєвушку оттолкнул", коли десь виступав перед виборами.

Reply

dimon_trigger June 1 2020, 06:35:52 UTC
там хитріше я думаю, рюкзаков взагалі викормиш юльки, котра в свою чергу викормиш бєні.
так шо собаков скоріш все дуже хитро пролавірував і тепер сидить так що і бєня йому нічого зробити толком не може. і вазєлін вухами хлопає.

і так - собаков стопудово в ділі, бо ось

Reply


Leave a comment

Up