А ты шо думал???

Dec 06, 2019 16:33

Zelensky on Nov. 30 in his Kyiv office, which he likens to a “fortress that I just want to escape”(переводить надо?)


Sasha Rabshun:
Початок 2019 року. Придворний клоун оголошує, що йде в президенти. Всі свідомі українці:
- Куди ти йдеш, дурне. Це важка робота. В тебе для неї нема ні мізків, ні здібностей, ані досвіду. Там 24 години на день треба пахати.
Клоун:
- Та все окей, чуваки!
Осінь 2019. Клоун:
- Я хочу скоріше втекти звідси. Мені так важко, так важко. Це така важка робота. Я тут бідося задихаюся, не маю часу спати, їсти. Мама, забєрі мєня.
Свідомі українці:
- Мля, ми ж тобі казали, дурік, що так буде. От дурне.
Та скажіть вже йому хтось, щоб перестав публічно нити і жалітися на свою важку роботу. В кожній країні живе керівник і всім важко. Але ніхто не ходить і не ниє про це. Порошенко не нив, хоч в 5 разів більше працював. А цей вже в котрий раз ниє і плачеться. Важко? Написав заяву і пішов нах з посади. Вже би хоч хтось йому це запровонував, коли він починає нити...
- Ото верховний клоун лазило по спортзалах, гримірувало обличчя, виряжалося в дорогі гарні костюми. Весь такий з себе гламурний сучасний хлопчик. А потім Тайм його сфоткав в нещасному светрі, без гриму і з виглядом алкаша-наркоші. І весь тон фотографій - чисто як Голівуд знімає росію - все темне, бідне, безкольорове, убоге, депресивне і безнадійне. От таким і нашого клоуна зобразили. Навіть соромно. І на оцю рожу ж будуть дивитися ті, хто купляє той журнал і читає в інтернеті.

клоуны, Україна

Previous post Next post
Up