«Вони зупинили ворога». Відеоролики, підготовлені Військовим телебаченням України

Dec 06, 2018 14:49

image Click to view


Сухопутні війська головний та найпотужніший вид ЗС України. Саме піхота відіграє вирішальну роль у виконанні Збройними Силами України бойових завдань.
Це успішно демонструють військові частини та підрозділи Сухопутних військ під час участі в бойових діях на території Донецької та Луганської областей.
Військово-Морські Сили - призначені для відсічі збройної агресії проти України з морського напрямку, участі в ліквідації збройного конфлікту у взаємодії з іншими видами Збройних Сил України та сприяння сухопутним угрупованням військ під час ведення ними воєнних дій у приморських районах.

image Click to view


Повітряні Сили - вид Збройних Сил України, який завжди несе постійне бойове чергування з протиповітряної оборони і виконує бойові завдання з охорони повітряного кордону нашої держави. Військові пілоти разом з іншими військовослужбовцями цього виду беруть участь в бойових діях на Сході України. Українська військова авіація є візиткою нашої держави на міжнародному рівні.

image Click to view


ЗавждиПерші - гасло сильних та мужніх військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
Десантно-штурмові війська швидко реагують на різноманітні виклики та загрози, виконують завдання за призначенням в умовах, що потребують високої маневреності та автономності дій.

image Click to view


Сили спеціальних операцій 一найсучасніша складова Збройних Сил України. Не існує перешкод, які б не змогли подолати спецпризначенці ССО і немає противника, перед яким би відступив чи побоявся український воїн Сил Спеціальних операцій.

image Click to view


гарні новини, война, армия РФ в Украине, герои, ВСУ

Previous post Next post
Up