Русификация Львова и Западной Украины. Даже ЦК КПУ в шоке. 1953 г.

Mar 20, 2016 17:52

Originally posted by tipa_bandera at Русификация Львова и Западной Украины. Даже ЦК КПУ в шоке. 1953 г.

Русифікація Львова та Західної України. В провження попередньої статті, тепер уже повний огляд цієї постанови ЦК КПУ ( Read more... )

руцкимирЪ, расследование

Leave a comment

tipa_bandera March 20 2016, 19:55:05 UTC
Чим мені не подобається націоналізм "свободівського" пошибу - так це повною бездарністю і невмінням дочекатись потрібного моменту. Мене росіяни-путінці вважають великим бандерівцем та русофобом, коли я банами виганяв їх із одного з форумів - проти мене створювались кілька форумів, де клеймили мою "фашистську" діяльність. Якщо ви подивитесь мій блог - він просякнутий тим, чим просякнутий я - повною зневагою і огидою до "рускава міра".

Але я певен на всі 100% що не можна було ініціювати відміну цього закону в цей час - це нічого не вирішувало, але давало козирі антиукраїнській пропаганді на сході України. В цих та інших діях я бачу повну їх бездарність і профанацію національного руху. Вони для мене нічим не кращі за ложкіних. Або і гірші - бо умовний "ложкін" вміє маскуватись, маневрувати де треба (для нього) - а ці нездари нездатні прораховувати на кілька кроків уперед. Більше того - через примітивність (а значить передбачуваність) їх рефлексів вони являються прекрасним інструментом для створення провокацій. Нам потрібні націоналісти з інтелектом Чорновола, а не Фаріон. До речі, перечитав сьогодні його виступ у совітькому суді - отримав насолоду від прекрасної риторики, нищівної логіки та іронії.

Я прогнозував проліт на парламентських виборах як Свободи так і ПС - і був задоволений передбачуваним результатом. При цьому я був би абсолютно не проти, якщо б Свобода була в великій політиці, в них для цього були всі шанси - але це було неможливо при такій кадровій політиці Тягнибока (який теж непоганий оратор). Але він поганий організатор і стратег, раз не бачив в своїй партії те, що бачив навіть я, те, що не дасть йому втриматись на національному рівні. Чистка рядів, ідіотів які своїми заявами чи діями шкодили загальнонаціональному рейтингу партії - геть, скоригувати риторику для максимального залучення симпатій центру. Але вони були настільки недалекоглядні, що вирішили, що втеча/операція вилучення Януковича - це перемога. А це був лише початок важкої боротьби. І ця боротьба вимагала змін від самої Свободи. Те, чим можна було зіграти в часи Януковича, вже не мало ваги і сенсу.

Хіба було б погано, якщо б в парламенті була оновлена, активна, націоналістична партія? Я тільки за - це було б значно краще ніж інертна та невиразна Самопоміч. Але Свобода "просрала всі полімери", вони були неготові до нового часу. Легко було вигравати вибори на протиставленні партії ригіонів, а що вони зробили щоб стати привабливими для центру і частини сходу України без гри на протиставленні диктату ригіонів? Не те що нічого - вони зробили все, щоб стати непривабливими. Чи можна після такого їх назвати розумними? Ні. Чи показують вони якісь тенденції до порозумнішання - ні. Значить ідуть в смітник історії.

Наверху знайдеться місце для злодіїв, махінаторів, ложкіних, тимощенко-популістів - але не для дурнів.

Reply


Leave a comment

Up