Почему Савченко смотрит в объектив скрытой камеры?

Mar 22, 2018 14:14

Луценко запостил очередную порцию "неопровержимыех доказательств" подготовки теракта в Верховной Раде - аудиозаписи и видеозаписи с участием Савченко, Рубана и каких-то неизвестных.

image Click to view

Аудиозаписи традиционно ни о чем. Кроме того, что нельзя проверить их подлинность, даже содержание вызывает вопросы. На первой записи звучит "Надя, открой дверь" и ( Read more... )

прокуроры, теракт, депутаты, Савченко, ВСУ, СБУ, Порошенко

Leave a comment

volyn_vyiko March 24 2018, 02:06:32 UTC
VJ‏ @VJaroslaw

Нарешті часу вистачило переглянути "кіно" генпгокугога.Щоб просто і зручно відфільтрувати #сечавочі від правди слід пам'ятати два положення законів України(і ЄС):
1.Негласні слідчі дії щодо нардепа законно можуть вестись лише після дозволу ВР, який був отриманий лише після "кіна"
2. Провокація представником силових структур громадянина на злочин сама по собі є злочином, яка позбавляє громадянина відповідальності і тягне за собою кримінальну справу проти самого представника силових структур.
З цього в свою чергу випливає дві речі:
1. Якщо в правоохоронних органах не всі ідіоти, як в НАБУ, то від початку Савченко на замовлення якихось інших силових структур вела провокацію щодо якихось офіцерів ЗСУ, які це розкусили і "здали" її в СБУ. Яких - не важливо, оскільки її "дах" явно її "злив".
Тут вбачається точна копія ситуації з Галущенком, який працював на СБУ, котре його і "злило" контрабандистам із ЗСУ, та Мужчилем, який працював на ГУР, котрий його "злив" в свою чергу вже СБУ (нагадування тим, до кого ще не дійшло - ніколи не мати справи з силовиками України).
2. СБУ і ГПУ "розвернули" цю справу проти Савченко, внаслідок чого вона втратила будь-яку перспективу в судах (якщо не в Україні, то в ЄСПЛ точно). Єдиною схемою, для чого це може робитися, є створення передвиборчої #сечавочі з подальшим планом тихо "спустити все на гальмах".
От тільки глибина цинізму таких "схем" з повним нерозумінням їх потенційних наслідків зазвичай і призводить до появи цілком реальних "терористів" та переворотів.
І це в усій цій справі найгірше.
©twitter . com/VJaroslaw/status/977361573516898305

Нагадаю, що у нас майже все "АТО" велось на так званих "усних наказах", без документального оформлення.

Reply


Leave a comment

Up