Прокурор угрожает пистолетом (видео)

Jan 13, 2017 20:38

Видео снято в марте, но незаслуженно не получило распространения. Сотрудник военной прокуратуры кидается с пистолетом на человека, который пришел с заявлением.

Из описания к видео:

"Громадяни України прийшли до Військової прокуратури подати заяву, але зайшли не на колінах і мабуть без данини. За те були вигнані. Після включення камери спостерігаємо певну розгубленність на обличах "військових", але визнавати помилки вони не хочуть... В такий момент головне врятувати відео, бо будете звинувачені в нападі! В них всі "об'єкти режимні".

Кадры из видео:







image Click to view



Военная прокуратура - один из самых коррумпированных гадюшников на Донбассе, зарабатывающий миллионы, ломая судьбы военных. Плюс ко всему, судя по видео, там работают больные на всю голову персонажи.

UPD. Александр Ружанский поясняет:

"Звати цього хероя Домбровський Ярослав Вікторович. Він заступник Кулика. По декларації в 2015 році отримав тільки зарплатні 648 тисяч гривень за рік. Непогано, так? А ще цей хлопчисько в Краматорську привів до себе двох тьолок по п'яні, одна з яких знайшла у нього дома запал для гранати. Запал вибухнув у неї в рухах і їй відірвало пальці, чи палець. Як там сталося далі точно не знаю, але тьолка по матеріалах справи сама знайшла десь на вулиці цей запал".

pauluskp.com

Блог в соцсетях: Твиттер Вконтакт Фейсбук Гуглоплюс Ютуб Инстаграм

прокуратура, Донбасс, Краматорск, коррупция, оружие, свобода фотосъемки

Previous post Next post
Up