Так сталося, шо після Різдвяного кухонного шалу в мене залишилося -
- горнятко перетертого маку без нічого (незнати чому відклала)
- шклянка родзинок
- мішечок кураги і пригорща фініків
- троха горіхів
- пів чоколядки
- 2 банани і 1 яблуко.
З півтори пачки маргарини, 5 шклянок муки, порошку до печення, 2 яєць (білки - на пінку, жовтки - в тісто), пів шклянки цукру і 5 ложок кефіру замісила тісто. Поклала на годину в холодильник.
Тим часом - запарила і порізала фініки і курагу, підсмажила горішки, і вимісила їх з фініками, запарила родзинки, порізала банани і яблуко.
На змащену бритванку розкатала тісто, поколола виделкою.
Намазала зверху перетертим маком, на то - усі ті складники, і зверху - пінку з білків.
В 220-250* пічку на пів години-40 хвилин.
Потім як ще горяче - потерти зверху чоколядку.
А той мій чудовий
сусід підгянув у вікно і намалював!