флаверс енд ко

Sep 23, 2008 11:41

хотіла писати щось про квіти, про те, що мені часто бракує квітів в тому помешканні. бо, фактично, вазонків - тільки два, і ше троха базиліку в скринці. і той - перемерз, бідачка, і опадає, а отже треба терміново втерти песто, хоча, то буде не песто, а лиш імітація.

а вазонки, ті котрі є - не такі, як я люблю. вони якісь пластмасові. а я б хотіла якогось плюща, фіалку, шкарлєтки, врешті решт...
або - хтось подарував би айстри, чи жоржини, а ідеально - хризантеми. темнопомаранчеві, майже бордові. такі дрібненькі. уххх...
чоловіки або не дарують квітів, або роблять це з виглядом злочинців на місці злочину. чому так є?

писала-писала, але все пропало з закриванням фаєрфоксу в інтернет-лету.

тому про псевдо-песто - це по перше. а по-друге - про смажений перець. щось мене на гостре тягне, певно, бо зимно.

базиліку - зеленого, багато
часника - багато
морської солі - зо 2 ложечки
оливкової оливи - пів шклянки
спочатку зміксувати базилік з часником, потім посолити і додати оливи. файне.
хоча в правдиве песто треба ще кедрових горішків і пармезану. але не маю ні того, ні другого.

а перці - то так: червоний і зелений гострий перець, помити, почистити від насіння і перетинок, і обсмажити на оливковій оливі з двох боків. як підсмажиться - можна залити кефіром і дати троха перекипіти. добре посолити і поцукрувати. скласти в банку і покласти в холодильник. якшо без кефіру - то можна дати трошка бальзамічного оцету.

а взагалі мені шось не пишеться, не готується. все мені не смачне, прісне і не тішить. дочитала гаріпотера. осінь, курчамать.

image Click to view



глупства, дивлення, смачне щось

Previous post Next post
Up