Пудинг "прощання з талією"

Jun 06, 2008 22:36

Порізати на скибочки не надто свіжий білий батон
Троха доброго вершкового масла, але не спреду
3 яйка
2 шклянки молока
троха менше пів шклянки цукру
ванілька, шклянка родзинок
---
Смаруємо скибочки батона маслом і викладаємо в форму між шарами пересипаючи родзинками.
Збиваємо молоко, яйця, цукор і ванільку, заливаємо хліб і відставляємо на пів години.
Потім печемо при 200* доки не зарум*яниться.

Найліпше з*їсти доки гарячий.

А при чому тут талія, спитаєтеся? Вже майже ні при чому (: Раз-два таких пляцки - і зовсім ні при чому! ((:
По-перше, бо для лінивих, по-друге, бо з білого хліба.
Так що після такого десерту - на ровер - і марш збивати сіднички по бруківці.
--------------------
P.S. А ше його можна модифікувати в несолодкий варіант. Тоді не додавати цукру в молоко. А замість родзинок - базилік, шматочки бриндзі, кмин і сіль.

печене, готованнє для лінюхів

Previous post Next post
Up