English songs for son: боремося з депресією

Feb 08, 2014 17:00

Останні події наче натякають, що найближчим часом на цій землі нічого путнього не станеться. Нас чекають нові 90-ті, адже всі ознаки цього веселого часу уже наявні. Загальне зубожіння, роздовбані дороги та хідники, продавці різного сміття на кожній клумбі, навіть у таксі убиті корита зі старими порепаними «шахами». А сьогодні в Людиній аптеці велика переоцінка! Люди від нових цін настільки щасливі, що дарують промені добра і світла прямо на голову ні в чому не винних першостольників.
Це, звісно, дуже сумно і моторошно. Відчуття безвиході та пригнічення іноді просто перекривають всі інші емоції. Доводиться з цими відчуттями боротися, а для мене найкраще знищення негативу це конструктивні дії.
Якщо ми втрачаємо майбутнє в цій країні, треба якнайкраще підготувати себе та дітей до можливих змін. Для себе я визначив кілька напрямків діяльності: розширення знань про країни світу і особливості їхньої освіти та міграційного законодавства, професійний розвиток з офіційно підтвердженими знаннями (сертифікатами), вивчення англійської.
З англійської вправляюся в метро. Уже майже подужав словник базової лексики тисячі на дві слів. Це надихає. Передивився Braveheart в оригіналі з титрами і 3/4 зрозумів. Це надихає ще більше. Ну і до всьогона вихідних став з Назаром вчити англійські пісні. Він займається англійською з першого класу, але мовна практика майже відсутня. Так що йому воно точно не зайве, а мені цікаво.

Беремо на ютубі кліпи з титрами. Спочатку слухаємо, потім Назарик перекладає титри. Далі він вивчає приспів і наостанок вже співаємо караоке (ми не голосно),  я - куплети, він - приспіви.
Минулої неділі ми розібрали Yellow lemon tree. Сину так сподобалося, що він переписав собі на телефон трек і за тиждень вивчив її майже всю. Сьогодні Співали Yellow submarine. Ось прийде жінка з роботи, будемо їй співати.  Очікую, що до наступної неділі син і її знатиме.


мова, політичне

Previous post Next post
Up