отец-стахановец

May 25, 2014 16:24

Похороны героев Стаханова
http://youtu.be/Z5_X-IcdepQ

Пономарев, Олейник, Славин, Иванов, Карханов


Карханов Виктор Владимирович.
Житель города Стаханова, гражданин ЛНР.
Осталось десять детей и жена беременна одиннадцатым.
ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ!

putnik1
Уполномочен сообщить.
Единогласным решением Политсовета Центра координации и содействия Новороссии семье Виктора Карханова, павшего смертью храбрых в бою с интервентами под Лисичанском, выделена материальная помощь в размере 40 000  рублей.
Це 12 тисяч гривень.

Порівняймо:
Допомога при народженні дитини на 2013 - 2014 рік...
Третя дитина і кожна наступна загальна виплата 123 840

+ Допомога  на дітей одиноким матерям, одиноким усиновителям, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків, які мають дітей віком до 18 років (якщо діти навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних, а також вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації, - до закінчення такими дітьми навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років),
-----
це в середьому 500 гривень (в середьому) на місяць на кожну дитину. Не рахуючи численних пільг.
Отже маємо.
"Нацисти/хунта/бендеровцы/правосеки" ВЖЕ заплатили його сімейці СОТНІ ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ ТІЛЬКИ ДИТЯЧОЇ ДОПОМОГИ. (Може й мільйон у порівняльних цінах)

Видається що після "оранжевой чумы", коли почалися ці виплати, там ніхто не працював а тільки стругали дітей, з того й жили.

І шо воно робить? Воно бере автомат і йде убивати "хунту", яка кормить його дітей.
Потім діточки підростуть (адже "хунта" не покине їх вмирати з голоду), сколотять сімейну банду і "будут мстіть правосєкам"!

P.S. "Пономарев потребовал от Киева в три дня выплатить все зарплаты бюджетникам, пенсии и социальные пособия"

P.S.S. Зауважимо що серед покійників майже всі росіяни (80%) і один зросійщений малорос. Згальна кількість росіян на Донбасі не перевищує 40%. Це переважно переселенці замість вимерлих з голоду українців.
Previous post Next post
Up