(no subject)

May 19, 2014 11:22



Громадська організація "Коти України" презентує нову породу справжнього українського кота, якому не шкода й хату відписати - "бандерівський трубохвост". Поспішайте, оголошується аукціон на останнє кошеня цієї весни!

Ця порода призначена для справжніх патріотів України. Кожен кіт чоловічої статі розпізнає та мітить лише черевики сепаратистів. Замість "киць-киць" озивається на гімн України, сприймає за честь нести почесну варту біля холодильника, особливо дбайливо охороняє сало.
Вчені приділили особливу увагу маскуванню цієї видатної породи - при звичайному освітленні більшість людей не відрізнить його від звичайного дворового мурзика. Але справжній патріот помітить, що після півлітри самогону, забарвлення "бандерівського трубохвоста" починає нагадувати вишиванку.
Генетична модифікація дозволяє коту легко вчити на пам'ять вірші Шевченка, і навіть деколи їх декламувати, щоправда здебільшого - іншим котам в березневий період.




Підтримай наногенетичні розробки вітчизняної науки - придбай "бандерівського трубохвоста" на цьому тижні та встигни похвалитись сусідові!

mailto: yha_ua@yahoo.com

paragon on dreamwidth

зверьё-моё

Previous post Next post
Up