Банановий хліб з цинамоновими свирлами

Oct 23, 2012 15:19


 



3 перезрілих банана
1/3 склянки розтопленого вершкового масла
3/4 склянки цукру
1 яйце
1 ч.л ванільного екстракту
1 ч.л. соди
трошки солі
півтори склянки борошна  
для свирлів:

1/3 чашки цукру
1 ст.л. цинамону
Розігріти духовку до 180. Змастити маслом формочки для хліба. Вони є невеличкі, дуже зручні, але можна взяти і одну середню. 
Змішати  банани,  масло, цукор збити  з яйцями, додати  ванільний екстракт , додати дрібку солі і соду . Перемішати разом. Потім акуратно додати борошно, не збиваючи міксером, просто ложкою.
Окремо змішати цукор та цинамон.
Викласти половину тіста в форму, та висипати трошки більше половини цукрове-цинамонової суміші доріжками) на тісто. Зверху викласти другу половину тіста і посипати залишками цукрове-цинамонової суміші зверху.  
Випікати   50-60 хвилин, проте час випікання трохи змінюється в залежності від розміру  форми для випікання.
Це реально дуже смачно) Таке запашне)) з молоком....ващє)
п.с. ФОТО НЕ МОЇ))))

смакота, своими руками, рецепти

Previous post Next post
Up