Карпатський Протяг на Обливаний понеділок

Apr 27, 2011 10:03

Повний перон людей на приміському вокзалі у славному місті Станіславів чекає потягу Івано-Франківськ - Рахів, знаного в народі як "Червона Рута".



Помаленьку підтягуються музиканти з інструментами та апаратурою. Натовп фестивальників із прив"язаними до лямок штанів металевими горнятами, непомитими головами і вогником в очах чекає своєї черги, щоб потрапити у цей еко-рок вагон :)
Десь так воно все виглядало зранку 25 квітня 2010 року на Поливаний понеділок.
Іванофранківські КораЛЛі та Фліт, чернівецькі гангстєра Гуцул Каліпсо і ужгородські роми з чудернацькою і незрозумілою назвою Chicharones Shator (що в перекладі на людську мову значит - "Шкварки намет", десь так...)
Вагон вже на пероні був обліплений постерами та банерами "Карпатський Протяг", апаратура поставлена, фотовиставка повішана :)
А тепер, власне, про те, що відбувалося.

Знайомство з ідеологом Мазепа-Фесту - Сергій Архипчук. Він же бойовий товарищ нашої чарівної подружки Жені, що не може не тішити.  так що Полтава - чекай своїх героїв цього року!

КораЛЛі - просто КораЛЛі. Не знаю, що більше додати. Ідея з Протягом просто геніальна. Надіюся з того все вийде. Я в свою чергу постараюся зробити для цього максимум.



Фліт. Надіюся ще раз побачити вас хоча б у тому складі, в якому ви зараз. Щасти тобі, Володя Новіков...

Гцуцули Каліпсо, нада мєньше піть і лажать! Пастор цього разу був, але якийсь не дуже :)

Chicharones Shator. ніасіліл.. тупо стрибали під музику Гоголь Борделло, ВВ, Гайдамаків, і все, що в своїх нотках мало якийсь натяк на балкани... але людям подобалося, і добре.

А ще атмосфера була зовсім не та, що минулого разу. якийсь мудило, судячи зі всього кєнт Флітів, цілий концерт з ними співав і вийобувався... це реально дратувало.. було бажання розірвати його на шматки і викинути псам в Надвірінй на вокзалі. але він був суттєво більший за мене і свої злі фантазії я вирішив залишити при собі :)
А от його баба дає... інтерв"ю:

загалом позитивно! і ще випробував нову камеру в польових умовах. 


Фото на сумно і решта фото

Сумно?ком, фото, КораЛЛі, Карпатський Протяг

Previous post Next post
Up