(no subject)

Nov 04, 2009 16:21

 Як не сумно це визнавати, але мій передсезонний прогноз про Луі Ван Галя в Баварії на 95% справдився (повторення лігочемпіонських результатів Барси 1997-99 рр.). Може хоч після цеї поразки Румменіге, Хьонесс і Ко. пошлють нахуй самого Ван Галя (в чемпіонат голландії, де йому і місце) і слідом за ним Праньїча, Браафхейда, Ван Боммеля, Рібері, Роббена, Гомеса і тренера воротарів Вальтера Юхганса (креатуру Клінсмана, між іншим)? Бо те, що зараз виходить на поле з символікою мюнхенців не Баварія, а хзшо.

Якщо чесно, я абсолютно не розумію трансферної політики Баварії останніх кількох років (виняток хіба сезон 2007-08, коли футболісти брались під результат на рік і Хіцфельд той результат дав). Як мона було віддати Зе Роберто, Боровскі, а лишити МВБ? Продати Янсена і взяти дубового Оддо, а потім таких же ацтойних Браафхейда і Праньїча? Продати Хуммельса і купити Брено (правда красномовне прізвисько?)? Віддати в оренду Крооса і купити Роббена? Та й зрештою продаж Подольскі/купівля Гомеса то було шило на мило, тіки от Гомес обійшовся на 20000000 євро дорожче ніж виручили за Полді...
Де сцуко та команда, яка при нікудишній грі та купі травмованих вигризала прийнятний для себе результат в матчі з Динамо в 1999 в Києві? Сумно, просто сумно. Особливо на фоні Байєра, Шальке та Вердера.

ЛЧ, Баварія, футбол

Previous post Next post
Up