Lumos!

Jun 08, 2010 12:51

Enpä ole aikoihin tänne kirjoittanut mitään, enemmän vuodattanut Twinnerssin puolelle, mutta en sinnekään mitään sielunelämääni syventävää. Ei ole oikein mitään sanottavaa. Nukun, käyn töissä ja nukun lisää. Miettinyt paljon tulevaisuuttani, elämää itse ja mitä oikeasti haluan. Kävin pikavisiitillä Kajaanissa pikkusisko-puoliskoni lakkiaisjuhlissa. Kaupunki on yhä yhtä ahdistava kuin ennenkin.

Ollut raskasta ja välillä yksinäistä. Onhan ihmisiä ympärillä, mutta harvoja uskallan tavata tai miettiä, että soittaisinko ja pyytäisin teelle tms. Yhä olo, että saastutan muut. Vaikka kuitenkin tavatessani olen ihan vaan iloinen, oma itseni. Kummaa tämä tila. Siksi viihtynytkin vain Siskon ja Kaukaisen seurassa; he kun tuntevat minut niin läpikotaisin, että eivät katso kieroon mitä ikuna teen tai olen.
Miten voi samaan aikaan olla masentunut, että tyytyväinen elämäänsä? Masennus kun kuitenkin on fyysinen tila, kemiallinen ja päänupillinen sekatila ja elämäni menee yleisesti tällä hetkellä siitä huolimatta ihan jees. Kaunis koti, kivat kissat, uusi osapäiväduuni ja kesä!

Skumppa-kissa muuttuu eunukiksi ensi viikolla. Kiitos Luojattaren, päästelee välillä sellaisia kollipöllähdyksiä että tuoksuu käytävään asti.

Provinssirock odottaa ensi viikon viikonloppuna. Kiesus, mikä seikkailu siitäkin saattaa tulla.

Hei tyypit, tiedän että tätä lukee useampi Potteristi, joten otin talteen teille jakaakseni!!!!












Tähän liittyvä video tässä.

Elämä on ihmisen parasta aikaa, juu.
Previous post
Up