підкорення тіла

Nov 15, 2014 09:19


Всім і кожному властива лінь, також, болячки та хвороби. Що спільного між лінивством та хворобою?
Лінивство та хворобу обєднує спільні прояви - тіло показує розуму, хто тут головний.
Якщо лінь лікується легко, то хвороби, що важливіше - їх причини, задля усунення потребують постійної роботи.

Як це відбувається
Наше тіло складаєься з мільйонів а то і мільярдів клітин. Кожна клітина - живий оганізм, і як кожний живий організм прагне до самозбереження.
Запорукою збережння завжди був і залишатиметься комфорт, як вища ступінть прояву безпеки. Клітині не потрібна самореалізація, так сповільнення обмінних процесів призводить до економії ресурсів. Виходить, що весь організм починає дружно лінуватись.

Вирішення проблеми.
Зробити встряску. Як приклад: налаштувати будильник на 6ту ранку, підянтись і піти на басейн.
Тіло буде всіляко опиратись таким діям, та коли ви, цілеспрямовано прямуєте до цілі - тіло неодмінно буде вас слухатись, це означає, що якщо ви дійсно хочете, то підніметесь і підете на той басейн. Поплаваєте, і подорозі Додому відчуєте "хто тут господар". Вітаю, ви підкорили собі власне тіло.

Хвороба.
Ви загнались, точніше ваш розум загнав ваше тіло. Тіло нагадує про себе таким чином, що підкорює вас. Насправді, воно повинно забрати вашу силу, та, як наслідок волю, щоби справитись із болячкою. Простуда чи пухлина, запалення чи хронічне захворювання - ясне одне, у вас поганий контроль над власним життям. В залежності від хвороби можна побачити проблему. Якщо нежить - це просто з необачності, то пухлина - наслідок тривалої впертості та нерозумності щодо власного життя.

Вирішення проблем.
Розвиток самоусвідомлення.
Previous post
Up