обслемитись можна...

Jul 11, 2011 12:34

а вчора в луцьку слем був. да-да-да =)
він був чуть святковим, бо це була річниця слемів в луцьку (так, так, ми робимо ЦЕ тільки рік)))
то ж ми зробили значки для всіх учасників і футболки для переможців. В результаті деякі морди все одно сказали, що значки хрінові, а приколу з футболками (насправді це були спортивні майки, такі як в качків чи бігунів, з тематичним малюнком) не надто зрозуміли і, мабуть, подумали шось типу "мені шо, це носити?!" ))) Ну харашо, зроблю вам наступного разу статуетки чи медалі, куплю в універмазі в відділі відкриток "Грамоти" чи "Подяки" - от буде ж народ давольний. В нас таке люблять і зі школи привчають до подібних пафосних вознаграждєній.
Робили слем цього разу в новому місці - студентському кахве "Ейнштейн". Хороше місце для літературних збіговиськ, ненапряжне і культурне.
Переміг в слемі Антон з Запоріжжя, який в Луцьку ващє по роботі очутився і випадково побачив нашу афішку. Ще всіх порадувала Ася Равлик, яка цього разу не брала участь у слемі (ну, тим і порадувала). Хоча вона поставила добрячу порцію двійок-трійок (цим вже мене порадувала, учасників навряд).
Ще я таку штуку помітила: учасники з сопливими, незрілими творами щоразу нові, а нормальні пацани і дівчьонкі з порядними віршами одні і ті ж на кожному слемі. Мабуть то є добре. Да, давайте убивать слабших)))
Фоточки згодом.
Дякую канторі Квартира_FM за підтримку та допомогу.

луцьке, слем, квартира_FM

Previous post Next post
Up