поки я прихворіваю, Андрій Леонідович готує чапаті. Він їх завжди готує -у нього талант (взагалі у нього на все талант))
так от
рецепт: борошно (можна будь-яке,але краще,смачніше і корисніше із грубого помолу), сіль, олія, вода. Треба замісити тісто тугеньке,як на вареники (щоб вийшов колобок). Місити треба дууже добре,бо від цього буде залежати їх надування.
Далі відщипуєм невеличкі шматочки і розкатуєм тонко наші чапаті. На сухій! скороворідці кладем одного чапатоса, він надувається (буквально 1-1,5хв),перевертаєм, ще 1-1.5хв і складаєм на тарелю. Щоб було ваще зашибісь-змазати маслом (а якшо змазати гхі -просто оргазм). Все. їсти,бо це дуже смачно. Звісно, в лісі це все робиться більш правильно(в ідеалі- тримати чапаті над вогнем,щоб роздулись, але ж над газом так не будеш).
тепер АЛ і чапаті
а тут поступове надування чапаті видно:
а це ще один надутий кросавчег
а далі покажу синій борщ (я робила, тож зразу видно,бгг)
ну і заодно манник з чорницями (типу коврижки з манки)
ну і на кінець (скільки про їду можна,правда?)-браслеткО (я знову знайшла фарби і часок для хендмейду,урра)