Бойфренди і музика

Apr 11, 2011 02:22

Сьогодні зранку, слухаючи Джо Дассена, чомусь подумалося, що кожен з моїх колишніх хлопців асоціюється з якимсь музичним напрямком.
Мій перший хлопець на час розлуки позичив мені свій плеєр з піснями Beatles, я їхала в потязі слухала Mishel і думала про нього. Ще він любив Кому Вниз, ми гуляли допізна і співали їх пісні. Другий любив важку музику - heavy metal, death, black metal, особливо Iron Maiden. Коли його не було, в нього вдома я завжди слухала інструменталку на гітарі, що грав його знайомий. Третій любив хіп-хоп (з ним чомусь асоціюється Вова зі Львова)та електронний індастріал - він був веселий і музика його теж. Четвертий - альтернатива і фольк. БГ, Перкалаба, музика Кустуріци. А теперішнього поки не можу асоціювати з жодною музикою...
Музика для мене - завжди щось еротичне. Doors, ОE, Enya, Vangelis, Мертвий півень, Монсерат Кабальє, Led Zeppelin, Шопен (когось точно забула)- на кожну з цих музик є свої спогади, емоції, переживання. Це напевно одна з тих речей, яка міцно об'єднує мене з людьми. Для когось викурити цигарку за компанію - для мене дорівнює послухати разом якусь композицію і отримати разом те саме відчуття.
Колись я готувала екзамени під Him, а тепер мені будь-яка музика заважає концентруватися, навіть найспокійніша.
А чи у Вас є якийсь особливий досвід, пов'язаний з музикою?

музика мого життя, любов, memories

Previous post Next post
Up