5 секретов идеального холодца

Oct 13, 2016 17:41

*
Завтра подвійне свято, то може варто приготувати.;)


Read more... )

Кулінарія

Leave a comment

Comments 4

brave_deer October 13 2016, 15:06:53 UTC

Готувати обов'язково,  і не тільки завтра. Тим більше, в Україні і так кожнісінькій день якесь свято. Доречі варіант, як на фото (з яйцем) обіцяє бути цікавим :)

Reply

olga_den_f October 13 2016, 16:34:41 UTC
Трохи запізнилася, треба було зварити до ночі, щоб до затрішнього ранку за ніч застиг.
А я тільки завтра зранку порозливаю. ;))

Reply

brave_deer October 14 2016, 03:25:53 UTC

Свинина чи когут ?

Reply

olga_den_f October 14 2016, 07:05:56 UTC
І те і інше. ;)
Когут домашній, старий. ;))

Reply


Leave a comment

Up