© Про глобальне потепління

Jun 14, 2016 12:25

*
© У 2012 та 2013 роках весни у нас були дуже ранні. У 2012 році у квітні було справжнє літо, я на городі працювала у купальнику і на травневі свята була вже загоріла як негреня.;) Травень у ті два роки підряд був неймовірно спекотним.

Дивлячись на таку погоду мої знайомі говорили, що тепер у нас уже буде завжди так жарко, тому що настало глобальне потепління. А я слухаючи ті розмови, пригадувала як мама розповідала, що і раніше були такі роки, у яких на початку квітня вже всі городи були засаджені а у травні вже картопля цвіла.

Дивлячись на погоду цього року можна сказати : " Ну і де ж те лгобальне потепління ? "

Тож погода почергово змінюється з року в рік і глобального потепління скоріше за все не буде. Я чула по телевізору розповідь професійного синоптика, в якій він сказав : " Погода змінюється синусоідально, за 120-ти річним циклом. Протягом шестидесяти років іде щороку незначне потепління, досягши свого піку воно іде на спад, і протягом наступних 60-ти років іде щороку похолодання. Якраз на 2012 і 2013 роки припав пік потепління, тепер його синусоіда пішла вниз і протягом наступних 60-ти років кожен рік буде холоднішим за попередній в у 2073 році буде пік похолодання ".

Ось такі примхи погоди.;)

А рослинам погода цього року подобається. ;) Ось один розкішний куточок моєї дачі :



Фото: olga_den_f



Фото: olga_den_f

А сьогодні вночі у нас у Харкові лив добрячий дощ.

9. Про дерева, природу, погоду Д - Е.

https://olga-den-f.dreamwidth.org/112859.html

Глобальне потепління, Погода, Мій квітник.

Previous post Next post
Up