© День Байбака в Гайдарах 2022.

Feb 02, 2022 22:17

*
© Зараз за вікном уже панує ніч. По відливах підвіконня і фундаменту голосно тарабанять краплі дощу. Ну, думаю, такі жваві краплі за ніч з'їдять весь сніг, і вирішила вийти у двір глянути скільки снігу вони вже з'їли.

Увімкнула світло, виходжу, а там виявляється не тільки дощ, між краплями на землю летять ввеликі пухнасті сніжинки, немов гусячий пух падає з неба. На градуснику +2.

Вдень наші краї були обгорнуті туманом. Ото так у нас лютий лютує.

А в Гайдарах Зміївського району, сьогодні йшов сніг, там на біостанції, сьогодні будили байбака Тимка ІІІ, щоб запитати у нього якою буде цього року весна. Коли Тимка дістали з його хатинки, своєї тіні він не злякався, бо у таку погоду звісно що її не було. ;) А це означає що весна має бути ранньою. Видно було що Тимко був трохи знервований, а це значить що весна буде хоч і ранньою, та все ж затяжною і холодною. Коли байбак відчуває теплу весну, то він поводить себе спокійно як мюмзік. ;)))

Ще в Тимка запитували що треба їсти людям для зняття стресу, і запропонували йому вказати на одну з трьох страв. Тимко підбіг до сала з чорним хлібом, часником та зеленню. Борщ з пампушками та вареники гризун проігнорував. ;) Тож будемо знімати стрес салом з чорним хлібом та часником за рекомендацією нашого пухнастого віщуна Тимка. ;)))

image Click to view



https://olga-den-f.dreamwidth.org/605674.html

День Байбака

Previous post Next post
Up