© Для покращення зору.

Oct 13, 2021 07:17

*
© Почався горобиновий сезон.

Раніше я думала що горобина їстівна лише для птахів, але згодом з'ясувалося що горобина їстівна і для людей і навіть дуже корисна та лікарська.

Чай з горобини почистить кровоносні судини, а окрім того ще нищитиме хвороботворні мікроорганізми в кишківнику, особливо в товстому кишківнику.

Столову ложку ягід горобини залити склянкою окропу, настояти годину. Випити ковтками впродовж дня. Або додавати як заварку до чаю, до компоту, і навіть кави .

Пити такий чй можна місяць, потім зробити перерву тиждень і можна повторити курс лікування.

А для покращення зору, впродовж сезону, потрібно з'їдати щодня нащесерце по 10 свіжих ягід горобини. Ягоди можна починати вживати як тільки вони почервоніють, але смачнішими вони стають після морозів. Саме після того як вдаять перші морози, і потрібно назбирати ягід, і з'їдати їх по десять штук щодня нащесерце місяців зо три.



Фото: olga_den_f

https://olga-den-f.dreamwidth.org/577151.html

Для Глаз

Previous post Next post
Up