© Хтось отримав величезні гроші, а хтось нову роль.

Oct 21, 2019 20:59

*
© Була на дачі. Телевізор там є, але ... хіба людина яка любить доглядати за садом у таку погоду буде витрачати дорогоцінний час на телевізор ?

Я, наприклад, готувала до зими малину, обрізала дерева, вигрібала в саду опале листя, сіяла насіння дубів (тобто жолуді) ... Так само і мої сусіди, з ранку до вечора у таку погоду у садах, на городах. А крім того, треба підремонтувати хати, там пофарбувати рами вікон, там підфарбувати паркан. Десь щось підштукатурити, щось полагодити. Хіба в таку пору до телевізора ?

А коли приїхала у Харків, то дізналася про деякі шокуючи новини.

Одна новина, про дует хору ім. Верьовки і 95-го Кварталу. Це ж яке треба мати бажання отримати великі ... , ні не великі, а ВЕЛИЧЕЗНІ гроші, щоб не вагаючись пірнути у таку ганьбу. І не просто пірнути в неї, а пірнути зовсім не соромлячись того, що винирнувши доведеться ходити повністю огорнутим тією ганьбою. Не думаючи про те, що своїми діями, вони обливають ганьбою не тільки себе, а і всю Україну перед усім світом. Виявляється, що для тих хто співав у тому дуеті немає нічого святішого за гроші.

А ще виникає питання чі вони взагалі мають уявлення про те, що таке ганьба.

Слава Богу, що хоч не всі глядачі сміялися ... Але сміялася таки більшість, а це не передвіщає нічого хорошого. Ті хто сміявся, готові карати будь кого без доказів вини, катувати морально людину лише на підставі слухів. Для них не існує нічого святого в цьому світі.

Друга новина, про призначення Сергія Сивохо радником секретаря Ради Національної Безпеки і Оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

От мені особисто цікаво, що може знати шоумен про роботу РНБО ??? Для нього це просто нова роль, яку він з задоволенням буде грати. І тут виникає ще одне запитання: А хто ж написав сценарій, і з якою метою ?

Crossposts: https://olga-den-f.dreamwidth.org/383264.html

новина

Previous post Next post
Up