*
Сало необхідноо долучати до раціону, так як воно допомагає знизити рівень холестерину.
Так вважає відомий британський дієтолог Джо Траверс. Член Британської дієтичної асоціації назвав сало корисним продуктом харчування в системі ЗСЖ.
Раніше вважалося, що сало їсти шкідливо. Однак, виявилося, що воно є прекрасним джерелом “корисних” мононенасичених жирів, які допомагають знизити рівень холестерину і навіть позитивним чином вплинути на здоров’я серця.
Траверс рекомендує частково замінювати салом масло. Але важливо, щоб продукт був натуральним, без штучних добавок.
Дієтологи розповіли, які хвороби лікує сало та кому варто включити його до щоденного раціону для збереження свого здоров’я.
Всі відомо, що даний продукт надзвичайно жирний та калорійний, гарно втамовує голод. Однак, його корисні та лікувальні властивості мало кому відомі.
У невеликих кількостях воно допомагає худнути. Для цього достатньо вживати цей продукт в обсязі до 100 грамів на добу.
Також воно містить ненасичені жирні кислоти, які покращують холестериновий обмін. Сало містить багато вітамінів (А і Е, групи В) та поживних речовин, а також селен. Здатне виводити токсини з організму.
Цей продукт можна вживати навіть у сирому вигляді, оскільки гельмінти у ньому не живуть.
У народній медицині його використовують для лікування захворювань легень, печінки, варикозу, зубного болю, геморою, маститу.
https:/narodna-pravda.ua/2019/09/30/medyky-nazvaly-idealnyj-produkt-dlya-zdorov-ya/
Crossposts:
https://olga-den-f.dreamwidth.org/375744.html