© Насолода.

Nov 11, 2018 03:37

*
© Переді мною малесенький, ніби віконечко у стародавній українській хатині, телевізор. Малесеньке віконце у світ.

На екрані двоє ведучих блукають невеличким Італійським містечком Азоло. Ось вони обіцяють показати тамтешню виноробню, на якій виробляють вино з бульбашками. Сухе ігристе вино - Просекко, яке виготовляється з винограду сорту Глера (також відомий як Просекко).

Я розколюю горіхорозколювачем волоські горіхи.

На екрані, пропливають вулички ніколи не баченого містечка, потім виноградники, потім бочки з вином ... і ось ведучи починають дигустувати вино. Показують як правильно його відкривати, потім як правильно його наливати.

Куштують. Дуже хвалять. Насолоджуються ... вином.

Я сиджу за столиком і їм волоські горіхи вприкуску з соковитими, кислувато-солодкими яблуками зі свого саду. Також насолоджуюсь. Сма-ко-та !

Вони насолоджуються на виду у мільйонів глядачів, а я у себе на кухні, сама. Кожному своє ... у кожного своя насолода. ;)))

Crossposts: https://olga-den-f.dreamwidth.org/266361.html

Олівець М, Про своє, Щоденник

Previous post Next post
Up