*
© Переді мною малесенький, ніби віконечко у стародавній українській хатині, телевізор. Малесеньке віконце у світ.
На екрані двоє ведучих блукають
невеличким Італійським містечком Азоло. Ось вони обіцяють показати тамтешню виноробню, на якій виробляють вино з бульбашками. Сухе ігристе вино - Просекко, яке виготовляється з винограду сорту Глера (також відомий як Просекко).
Я розколюю горіхорозколювачем волоські горіхи.
На екрані, пропливають вулички ніколи не баченого містечка, потім виноградники, потім бочки з вином ... і ось ведучи починають дигустувати вино. Показують як правильно його відкривати, потім як правильно його наливати.
Куштують. Дуже хвалять. Насолоджуються ... вином.
Я сиджу за столиком і їм волоські горіхи вприкуску з соковитими, кислувато-солодкими яблуками зі свого саду. Також насолоджуюсь. Сма-ко-та !
Вони насолоджуються на виду у мільйонів глядачів, а я у себе на кухні, сама. Кожному своє ... у кожного своя насолода. ;)))
Crossposts:
https://olga-den-f.dreamwidth.org/266361.html