Знову майдан за гроші ?

Oct 13, 2017 22:05

*
На 17 жовтня запланована акція, на якій від влади будуть вимагати :

- скасування депутатської недоторканності;

- створення Антикорупційного суду;

- зміна виборчого законодавства.

Вимоги не погані, але . . . в мережах інтернету розміщені ось такі запрошення :



=======================================================



Знову Майдан за гроші ? Але ж якщо за гроші, то виходить людей запрошують відстоювати інтереси тих хто платить, під виглядом того що люди нібито вийшли на акцію за власним бажанням, і відстоювати свої інтереси.

Людей знову хочуть використати.

В даній ситуації, для того щоб люди відстоювали власні інтереси, їм треба відмовитись від грошей які їм пропонують, і вимагати від влади те що потрібно саме їм. А люди до цього не готові, вони відчувають що зміни потрібні але ще не готові до того щоб змінювати державу повністю, не надіючись на тих хто вже був при владі і нічого хорошого для людей не зробив.

По перше треба вимагати покарання за брехню, крадіжки у великих розмірах які коються людьми при владі всіх рівнів, потім треба вимагати скасувати будь-які внески для того щоб бути обраним у владу, інакше у владі будуть все ті ж олігархи і вона ніколи не оновиться.

А виходити на Майдан просто щоб підтримати тих хто платить по 100 гривень за день, не знаючи чого насправді хочуть ті хто платить прикриваючись досить непоганими вимогами, не знаючи які у них кінцеві цілі, це лише шлях до чергового розчарування.

https://olga-den-7.dreamwidth.org/124101.html

майдан

Previous post Next post
Up