Оголошено переможців фото-кастингу «Мама з великої літери М»!

Apr 10, 2013 17:37



Оголошено переможниць фотокастингу на участь в соціальному фото-проекті "Мама з великої літери "М"! Обрати Матусь з великої літери "М" було дуже не просто, адже кожна Матуся - особлива і неповторна! Ми щиро вітаємо переможниць і дякуємо кожній Матусі за чудові сімейні історії, фотографії та неймовірно добрі серця, які здатні огорнути любов'ю двох, трьох чи навіть більше діток! :){C}{C}{C}

Наші переможниці:

  1. Тетяна Філь - Матуся 5-ох діток
  2. Сидлецька Олександра - Мама двох діток - після довгих років нарко-залежності, подружжя побороло важку хворобу і дало життя двом здоровим діткам!
  3. Ирина Терехова - «Що може бути краще трьох синів? Тільки 4 сина!». Молоде подружжя Терехових незабаром всиновить синочка, який стане ШОСТИМ членом молодої щасливої родини!
  4. Тучина Яна - Матуся трьох синів
  5. Аня Шлегел - Матуся 3-х діток і дружина з «МІЖНАРОДНИМ» досвідом
  6. Ирина Музыка-Нестерук - молода Матуся чотири рази!

Організатори фото-проекту - ГО «Сімейний Клуб», фотостудія «Прованс» та фотостудія «EmotionPhoto».

Мама з великої літери "М" - це соціальна фотовиставка, покликана привернути увагу до краси материнства і ролі жінки в суспільстві, підвищити соціальну значимість ролі матері, піднести престиж багатодітних сімей та в цілому сприяти розвитку сімейних цінностей в Україні. Серед учасниць фото-проекту - цікаві та ніжні, глибокі та непересічні історії багатодітних матусь з активною соціальною позицією.

Урочисте відкриття фотовиставки відбудеться в День Матері - 11-12 травня в м. Києві.







Організатори фотопроекту:

ГО «Сімейний Клуб» - неприбуткова громадська організація, яка сприяє поширенню сімейних цінностей та розвитку гармонійних стосунків в українських родинах.

Emotional Photography - яскрава команда закоханих в свою роботу людей: професійних фотографів, дизайнерів, фотохудожників, стилістів, візажистів.

Парнери фотопроекту: проект "ФлайМАМА", журнал КАНА, студія подарунків "Казкова майстерня".

Для більш детальної інформації - телефонуйте:

093 210 31 50 - Олена Шабуніна, координатор фотопроекту.
Сайт: familyclub.org.ua
Електронна адреса: familyclub.kiev@gmail.com

фотовиставка, батьківство, материнство, діти, Мама з великої літери М, київ, ФОТО, батьки-діти

Previous post Next post
Up