Leave a comment

vjn November 23 2010, 14:12:26 UTC
===Спілкувались з вами на базі ЖЖ Миколи Малухи.

О, це окрема пісня.

===Чк вам відомо, це може робити хто завгодно - і ми з вами,
===якщо захочемо.

Я не повний дурень, якщо Ви на це натякали, і, як автор не однієї статті там, чудово знаю не тільки те, що її редагувати може кожен, а й те, що некоретні правки там зникають дуже швидко - це напрочуд ефективна саморегульована система.

===Більше писала про це тут - можливо, вам буде цікаво.

Так, я цей ролик бачив у Малухи і відповідно відкоментував.
Я не знаю, як люди можуть вестися на нього - це можна виправдати хіба що великим бажанням в це повірити, оскільки елементарна логіка відразу підказує суттєву дірку в розповідях авторів - технологія людей ще не досягла таких висот, аби робити презервативи двомірними, отже у них є не лише висота та ширина, а й товщина. І вона дуже велетенська, порівняно з порами. А тепер погляньте на мочалку у ванній і зрозумієте, що твердження про "наскрізні пори" - один суцільний ідіотизм, яким Вас нахабно обманули. Враховуючи товщину стандартного презерватива і розмір пор його можна порівняти зі стіною з пінобетону. Спробуйте-но хоча б повітря продути через неї.

Для завершення можете завершити практичним дослідом - налийте в презерватив води (розмір молекули в 50 разів менше розміру вірусу) і дочекайтесь, поки протече хоч одна крапля.

===зайвий раз нагадують, що якщо вам нічого робити - ви можете
===займатись сексом...

Тут нагадувати не потрібно, в тім і суть. І без нагадувань пам'ятають.

Reply


Leave a comment

Up