"повна аллілуйя"

Jan 17, 2014 11:34


перед Церковою сьогодні відкриваються чудові перспективи служіння. (скажемо разом, по п"ятеро, "Аллілуйя", брати та сестри!)
згідно новому тітушкованому законодавству, "Церкви не можуть здійснювати екстемістської діяльності". що парламентські  тітушки, які вже тепер повалили конституційний лад в Україні, вважатимуть екстремізмом - вони придумають попіздже.

А ще у тітушкіних законах є "невиконання назонних вимог сбушників" (а ми пам"ятаємо, як вони люблять і до церков приходити з цікавими пропозиціями). дорогі брати і сестри, на виконання закону будьте готові, що ваші пастори будуть передавати всі ваші особисті данні, сповіді і молитовні прохання в СБУ, на їхні законні вимоги.
"законом" карається групове порушення масового порядку (наприклад, антигей-мітинг або будь-яка євангелізація, яка не подобається місцевій владі або міліції). надто голосно помолився вшістьох - і всьо, під статтю.
наклеп (тобто, називати грішником будь-кого-хто-не покаявся-у нашій церкві буде небезпечно перед законом)

читання Біблії вголос - теж можна віднести до поширення екстремістських матеріалів, а чо?
а ще всі церкви і їхні благодійні фонди (у яких, звісно, кришталево чесна бухгалтерія) будуть платити податки як і всі інші іноземні агенти.

коротше, пацани, розбещена європа зі своїми геями і ювенальною юстицією нервово курить у куточку :) а я вже бачу десятки і сотні пасторів, які проситимуть знову, як у давні добрі радянські часи, політичного притулку в США за статею про релігійні гоніння. від себе прошу США не приймати до себе людей, які весь цей час мовчки чекали, коли тітушкова влада зжере свій народ. першим питанням запитайте в них: а що ти зробив з тою свободою віросповідання, яку Бог і Конституція України тобі дали?

І нехай євангелізують в укарїнських в"язницях і створюють найбільші і найактивніші церкви на зонах. як раз хороший час для цього.


протестанти, рефлексії, баптисти, життя як воно є, УПЦ, християнство, релігійна свобода, Україна, ХВЄ

Previous post Next post
Up