Збираюсь до Риму і Одеси. А між тим думаю про Францію і Литву

Mar 16, 2011 02:58


Друзі, сьогодні у мене до Вас одне питання і одна новина.

як я раніше і писала, головне - виспатися, і життя поволі налагоджується.
Налагоджується. але поволі. Тому закінчую ниття і починаю планування своїх поїздок на весну.

Питання до знавців Італії. Я таки згадала, що вже цієї неділі вирушаю до Риму. Точніше, Кракова, Ченстохови, Венеції, Ватикану, Асижу та Відня.
Виїзд - в неділю вранці, а я ще навіть не почала готуватися до нього (правда, ще навіть не знаю, чи дали мені візу :))))
У Ченстохові та Відні я була (але мало). В Римі, Асижі та Венеції буду вперше. І згадала наперед, що варто підготуватись якось: що подивитись, що скуштувати, що привезти на сувеніри (замовляйте, поки я добра :))
Словом, буду дуже вдячна за будь-які поради, корисні посилання щодо подорожі.

А новина така. Не пройшло і року після OdessaCamp, як ми запланували наступну конференцію в цьому чудовому місті. Власне, в серпні минулого року, зустрівшись в Одесі на баркемпі з Олександром Доброєром і о.Олесем Чумаковим, ми говорили про те, що потрібно зробити подібний захід для християнської спільноти. Саме в Одесі. Поговорили. Роз'їхались. Поверулись в тому же товаристві до цієї розмови у Львові. І от тепер я рада оголосити Вам затверджену дату та тему майбутнього заходу:

Анонс: Конференція "Церква в інформаційному суспільстві", 20-21 травня, м. Одеса


це не зовсім баркемп, але щось дуже схоже: конференція відбуватиметься у три потоки:
  • Public relations та церковні прес-служби,
  • Церква 2.0
  • Журналістика (ймовірно, що основний акцент тут буде на телебаченні)
Так що запрошуємо: партнерів, спонсорів, спікерів та учасників.
Я рада, що це саме Одеса. З радістю чекаю цього часу повернення. Хочу знову в грецьке кафе, хочу побачити дорогих друзів, і на море хочу!!!!

Так що зголошуйтесь і приїзджайте. Будь-які організаційні питання поки можете питати у мене. А можете звертатись за вказаними телефонами/мейлами або заходити на сторінку події у Facebook. І, надіюсь, до зустрічі

До речі, я не облишаю думку про пасхальну подорож до Тезе. навіть якщо ми не збиремо велику групу на повний автобус, деякі друзі-авантюристи пропонують їхати прямо до Франції, меншим складом. Думаю, це реально. І навіть ще дешевше, ніж попередня пропозиція. Тож, якщо є скажені паломники, зголошуйтесь, поїдемо разом.
А ще думаю про MediaBarCamp 2011 у Литві - хто ще збирається?

друзі, люди, pr, PR-курси, Рафаїл, Одеса, дороги, життя як воно є, Європа

Previous post Next post
Up