А я знову - про роботу, плани і мандри

Mar 01, 2011 13:52


Надзвичайно насичений на події лютий минув. За цей час ми відсвяткували 10 років РІСУ в товаристві надзвичайно приємних людей (частково фотодокази тут).

А далі були мої мандри.
Спочатку - Рівне та Остріг, де на запрошення пастора Сергія Терентьєва мала кілька лекцію з релігійної журналістики (в Острозькій Академії) - і до речі, ця співпраця буде продовжена незабаром.

Потім був семінар Церква і ЗМІ в Рівному (під час якого з надривом в голосі переконувала представників Церков, що журналісти - це теж люди і їх не треба боятися і навіть є за що любити. Зал ледь не розридався, дивлячись на мене. Але я дійсно в цьому переконана).

А ще - лекція для студентів-піарників, яким було дуже цікаво послухати про те, як теорія і практика Public Relations можуть бути реалізовані в форматі Церков. Найбільше студентів, а особливо завідувача кафедри, який був весь час з нами, зацікавив приклад з Ксаверієм Кнотцем, монахом, який пише про секс )))

Минулого тижня ми були в Києві, у німецьких лютеран. За запрошення давнього приятеля otets_lisiy  вперше проводили семінар Церква і ЗМІ. Що мені приємно, що серед слухачів було багато лютеранських пасторів, в тому числі німець Ralf Haska, заради якого ми вперше проводили наш семінар російською мовою (Бо навіть у Донецьку і на Херсонщині викладали українською).
Ще до нас на цю зустріч прийшов знайомий твіттер-френд із Москви, який у цей час приїхав до Києва на закупи дешевої, порівняно з Москвою, гречки ))) кілька людей були з Полтави, а також з Олександрії.

Вперше зі мною викладала Алла Собко, колєжанка і подружка, яка працює редактором журналу на Хмельниччині. Потім ми втомлені і щасливі на трьох затоптали кілограм суші (за день перед тим я робила те саме в компанії чудових springfrom та її донечки Лесі)


 


Словом, було здорово! Все таки я люблю викладати. Можу довго говорити, але потім завжди хворію, от як зараз.

А плани на весну ще більш глобальні. Вперше оголошую їх у повному обсязі тут :)

11-12 березня подібний семінар "Церква і ЗМІ - ефективна співпраця" у місті Нова Каховка, Херсонської області, на запрошення місцевих церков.
20-28 березня я їду в РИМ з Рафаїлами. Через Ченстохову, Краків, Ватикан, Рим, Венецію, Асиж та Відень.

квітень беру як тайм аут в будь-якій зовнішній активності, хіба передбачена 1 поїздка до Києва 29 квітня.
А ще я дуже хочу в Тезе, от тільки не знаю, чи збиреться група на свята, щоби їхати у Францію?

а от травень вже розписаний весь:
13 - 15 травня - Острозька академія, навчальний курс для студентів з журналістики.
19 травня - Херсон, конференція "Вплив Церкви на суспільство"
20-21 травня - Одеса практичний семінар-тренінг "Церква і ЗМІ: ефективна співпраця" + 21 травня формат баркемпу. Робимо з нашими Одеськими друзями і партнерами. Тож, запрошуємо всіх зацікавлених приєднуватись




в проміжках часу між цим всім пробую працювати на основній роботі. І ще двох додаткових. Таке от життя ))))))

PR-курси, Рафаїл, Одеса, робота, РІСУ, дороги, життя як воно є, Львів, Європа, Київ, Херсонщина

Previous post Next post
Up