Перші дні нового року

Jan 02, 2010 01:06


Завтра я поїду в інтернат до моїх малих, які за рік, поки я не живу в Новій Каховці, вже мабуть добре виросли. Зараз там канікули, тому в школі лишились тільки сироти і ті діти, кого батьки з якихось причин на Новий рік не забрали додому. Я до них їду з книжечками.

Цього року я вперше беру участь в акції Подаруй собі свято. Це таки дуже-дуже прикольна річ. Я навіть не очікувала, щоби аж так було класно.
Поки що мій особистий Дідусь затримується, правда, я знаю, що подаруночок від нього вже мчиться десь на Херсонщину на оленях. Моя посилка вже чекає на свою власницю у поштовому відділені Харкова, а я чекаю, коли вона її забере і поділиться враженнями.
Загалом для мене Новий рік не є аж чимось особливим, останні роки я ніколи так трепетно до нього не ставилась, як до Різдва. Але цього разу спільнота  skoro_novyj_rik стала величезним джерелом позитива. Так що святковий настрій майже є :)

Іншим Дідом Морозом, який до мене встиг вчасно, стало видавництво ЕЗДРА, яке прислало мені книжечки для моїх дітей з інтернату. Посилку з Олександрії я забрала як раз 31 грудня. Я замовила в Ездрі кілька книжок Тоні Ентоні, щоби розказувати історію Тоні не просто на словах, але й подарувати книжки своїм друзям і малим в інтернаті. А у посилці від Ездри прийшло ще кілька книжок для малих і дитяча Біблія. Так що дуже Вам дякую. От із цим набором я завтра поїду в інтернат:



Казки Різдвяного ангела і Казки Божого саду купила на Вінницькій книжковій виставці за порадою Зої. Пеерконана, що і малим, і вихователям вони сподобаються:



До речі, у нас вдома три ялинки. Дві з них - малесенькі саморобні, цілий рік живуть у моїй кімнаті.
А це частина моєї кімнати - комод і книжкова полиця і святкове безладдя між ними:



А це улюблена страва до будь-якого святкового столу: фрукти.



Веселих свят всім, хто і далі святкуватиме Новий-2010-й,
а тим, хто готується до Різдва Христового, бажаю радісного очикування Дива!

фото, рідний дім, життя як воно є, наші діти, Херсонщина

Previous post Next post
Up