Відзнака? Нагорода? Тааак))) Це Liebster Award!

Jan 27, 2015 13:38

Цю дивну(для мене) нагороду я отримала від Ірини Б.(http://wingless-erika.blogspot.com), за що їй від мене велика вдячність.

"Liebster Award - віртуальна нагорода, якою блогери відзначають свої улюблені блоги. Нагороджений має відповісти на питання, в свою чергу відзначити власних улюблених блогерів і задати їм свої питання. І так далі." Цитата цитати, яку я знайшла у Іри :)

Насправді кажуть, що треба відзначити десь 11 блогів. Але так багато я, чесно, не знайду і не впевнена, що всі, кого я читаю, сприймуть цю нагороду. Тому я довго мучилась і вирішила відзначити тут тих, про кого мені було би цікаво знати більше і хто погодиться на цю авантюру))) Таких людей я нарахувала аж троє, серед них і згадана вище Ірина(ну а що ти собі думала).

Отже зараз я відповім на твої, Іринка, питання))))
1.Яка твоя улюблена справа (або "справа життя")? Чи достатньо часу-бажання на цю справу?
Та от виходить, що зараз моя улюблена справа - це фотографія. Раніше було мабуть вишивання. А от прямо справа життя, якщо так велично казати, то можливо діти? Чи вони не рахуються в справи?))))(я про виховання). Залишимся, на разі, на фотографії, бо їй я присвячую багато часу, можливо не так багато, як того хотілося б. Фотографія - моя улюблена справа і крапка :)

2. "Рецепт" натхнення? (напр.: люди, свіжа випічка, подорожі, вихідні)
Рецепт натхнення... рецепт натхнення... Іноді люди, іноді подорожі, іноді сонячне світло, гарне кіно, улюблена музика.

3. Який світогляд, релігія, країна, культура тобі найближча, подобається чи цікавить?
Оооо... Тут можна довго було би говорити))) Релігію ще не маю найближчу, світогляд - роби добро і цінуй прекрасне. Країну я люблю нашу, а цікаві мені всі інші.

4. Яке місце в житті займає спілкування з людьми? наскільки вони потрібні, приємні або на які умовні групи поділяються (напр.: рідні і чужі, або друзі, знайомі, перехожі)
Я люблю спілкуватись з людьми, хоч взагалі я трохи скута ніби, але обожнюю спілкування. Особливо цінні для мене мої друзі. А якщо ділити на групи, то це будуть такі: рідні, друзі, рідні-друзі, знайомі. З незнайомими отак просто майже не спілкуюсь, хіба що іноді.

5. Відколи пам`ятаєш себе як складену особистість? як часто щось різко мінялось в тобі?
Не прості запитання в тебе))) Та мені здається я й зараз себе ще докупи не склала))) Різко не мінялась ніколи. Тільки поступово і то, навряд це було кардинально.

6. Напиши декілька спогадів з дитинства, якісь історії, фрагменти, страхи.
Напишу перше про страхи)))) Я боялась темряви і коли лягала спати, то обов"язково вкладалась обличчям від стіни, бо мені колись наснились змії. Лягаючи обличчям до кімнати, я тим самим себе убезпечувала - відкрив очі, а нічого немає))))

Коли була у бабусі влітку, а були ми з братом там цілісіньке літо(ото часи були, мммм), то я мріяла про ослончик, який може перенести мене у Київ, щоб сів на нього, раз і ти вже в Києві на балконі нашої квартири)))

В мене, все в тому ж селі, була подруга. Жила вона через кілька дворів, метрів 300 може йти. Ми з нею любили набрати в бабусі хусток, намотувались ними(не тільки на голву звісно, то ж наряди були), і ходили собі так по вулиці від хати до хати, думаючи, що ми такі красуні)))) Тільки чогось наші старші брати з нас глузували (дураки мальчишки).

Ще згадалось, коли до нас приходили гості, а то завжди був татів рідний брат з жінкою і донькою (Свєта, привіт, якщо читаєш :)), ми грали в "Сім-сім откройся". Не питайте що до чого, але було весело))) Сценарій один: в кімнаті горить тільки настільна лампа, на ліжку лежить хтось один, другий веде з ним розмову, а третій (бо нас же троє, Я, брат і сестра двоюрідна) стоїть за дверима - він злодій. Не пам"ятаю куди дівався "другий", наче йшов додому, а той, що на ліжку ніби як засинав. Потім з"являється злодій, зв"язує мотузками лежачого, засовує під стіл, присовує стільчиком, краде дорогоцінності і зникає)))) Далі я не пам"ятаю, але знаю, що для того, щоб вилізти з під столу треба було сказати "сім-сім откройся". Грали ми так по черзі, поки не набридне))))))))))

7. Які сни бачиш? Напиший найцікавіший, або пам`ятний.
Різні. Я бачу і жахи, де мені страшно і цікаві добрі сни. Пам"ятних снів мало, є один страшний, але не хочу його писати. Іноді мені сняться ті, кого вже немає з нами, такі сни теж пам"ятаю. А буває таке насниться, що у сні все було ясно, а от проснувся і розумієш, що навіть слів недобреш, щоб розказати.

8. Якби інші люди назвали тебе дивним (дивною), перша думка на питання "чому?"
Не маю відповіді, чесно.

9. Якби про тебе знімали фільм, яким би він був?
Я б хотіла аби це була хроніка з вкрапленням того, що і як я бачу, якісь замальовки з того, як в дитинстві ми пасли корів і лежали у траві, як бабусі казала, що вона теж любила роздивлятись хмари. Подихи вітру, співання птахів. Щось таке намішане з голосів, картинок і розповідей.

10. Чи складаєш плани на рік, на умовне майбутнє, чи все спонтанно?
Яби так спитала себе, ти складаєш плани на рік? Ні, але так хочу цьому навчитись)))) Я складаю іноді плани, але так щоб на рік, мабуть ні. Це умовні плани. Коли виходить щось спонтанно, то це мене надихає.

11. Якби можна було відмотати час назад, лишаючи досвід і знання, як би ти прожив (-ла) цей час, що б поміняв (-ла)?
Та я не впевнена, що цей досвід був би тоді в мене))) Я б дещо змінила, але це особисте, тут не писатиму))) Загалом в мене не таке погане життя, щоб його міняти. Я швидше бачу, що треба міняти в майбутньому.

Так так так! Мої питання:
1. Яке вміння ти хотіла би в собі розвинути? (навчитись малювати, навчитись терпіти, готувати і т.д.)

2. Що ти цінуєш в людях? (що найбільше цінуєш)

3. Напиши 10 самих улюблених книг. Взагалі, що саме любиш читати?

4. Як ти реагуєш на негативний випад в свою сторону? (якщо такого не було, то уявна ситуація)

5. Ти мала щасливе дитинство? Опиши його одним-двома реченнями.

6. Як би ти провела свій тиждень, якби знала, що звільнена від усіх своїх обов"язків і ні до кого/чого не прив"язана? Тобто повна свобода на один тиждень.

7. Будинок твоєї мрії, який він?

8. З яким девізом ідеш по життю? І чого прагнеш?



тададам-пам-пам!!! Я нагороджую:

тебе Ірина Байдужа http://wingless-erika.blogspot.com/ , бо ти щира і талановита

тебе Олена Шульга https://www.facebook.com/h.shulga (не знайшла ссилки на блог), бо тебе я знаю вже 15 років, але хочу знати ще більше)))) а ще ти змінилась і цікаво пишеш!

і тебе Лада Полтавська https://www.facebook.com/vlada.poltavskaya?fref=nf&pnref=story , хоч ми не знайомі особисто, але я люблю читати твої оповідки.

Я чекатиму ваших розповідей, але не примушую нікого. Бажаю гарного настрою всім і добра!
Previous post Next post
Up